POCO X6 Pro vs Tecno Spark 30 Pro

kukimaster34

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba Tecno Spark 30 Pro kullanıcısıyım telefonum yeni çıktı. Soracağım soru sizce POCO X6 Pro'nun kamerası mı Tecno Spark 30 Pro mu? Kuzenimle bunu tartışıyoruz ve tartışmanın son bulmasını istedim. Fiyatına göre rezil bir kamerası olduğunu düşünüyorum POCO X6 Pro'nun siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kamerasını bilmiyorum fakat X6 Pro ile Tecno'yu kıyaslaman POCO'ya hakaret Tecno ile sosyal medyada bile kasar POCO ışık varken yeterli fotoğraflar çekebiliyor Tecno'ya uzaktan bile bakmam. Her şey kamera performansı değil.

IPhone'yi ismi için alanlardan birisin herhalde Tecno'nun sayfasını açıp incelesen kalitesini fark edebilirsiniz benim elimdeki model 11 bin TL ve yapay zeka kamerası mevcut Tecno sosyal medyada kasar demen saçma ama neyse. Anlayan birisi yazarsa mutlu olurum.

Anlıyorum G100 2024 yılında Wi-Fi 5 120 Hz olup kaldıramayacak durumda her şey megapiksel değil zaten iki cihazda elinde test edip kararını sen verebilirsin giriş seviyesi ile orta segment cihazı karşılaştırıyorsun.

Evet testin sonucu G100 olan spark 30 Pro'nun kamerasının daha iyi olması fotoğrafı kamera değil işlemci çekiyor demek ki Google'da kasıyor benim telefonum başka sorun yoksa yazma daha teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…