POCO X6 Pro vs Xiaomi 13

Amiral gemisi bir cihazda yazılım çökmesi olacağını sanmıyorum.
Mi 9T kullanıyorum Mi 9 serisi amiral seri zaten. Ama yine de çöküyor. Hard diskli bilgisayar gibi bir süre toplanmasını bekliyorum ama yeniden başlatınca 7 8 saniyede falan açılıyor telefon. (Ana ekran yenilemesi dahil.)

Mi 9T amiral gemisi bir cihaz değil. SD 730 kullanan bir cihaz amiral gemisi cihaz olamaz.

Mi 9 ve Mi 9T Pro modelleri döneminin amiral gemisi telefonlarına sahipti.

Mi 9T modelindeki yazılım ile bu cihazlardaki yazılımda bir değil.

Son düzenleme:
Maalesef Xiaomi, amiral gemisi cihazlarını az getirdiği için ve getirdiğinde yüksek fiyattan sunduğu için; insanlar 3-4 yıl önceki Mi cihazlar üzerinden genel bir yargıya varıp marka özelinde çıkarımlar yapabiliyor. Bunu anlayabiliyorum. Ancak doğru olmadığını da belirtmek isterim.

Konunun sorusuna gelecek olursa; kesinlikle Xiaomi 13 çok daha premium bir cihazdır.

Maalesef Xiaomi, amiral gemisi cihazlarını az getirdiği için ve getirdiğinde yüksek fiyattan sunduğu için; insanlar 3-4 yıl önceki Mi cihazlar üzerinden genel bir yargıya varıp marka özelinde çıkarımlar yapabiliyor. Bunu anlayabiliyorum. Ancak doğru olmadığını da belirtmek isterim.

Konunun sorusuna gelecek olursa; kesinlikle Xiaomi 13 çok daha premium bir cihazdır.
13T mantıklı geliyor da bu cihazdaki deneyiminden dolayı Xiaomi almak istemem şahsen bir daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı