POCO X6 Pro'da ping yüksek

MobilRadar

Hectopat
S23 Ultra'dan POCO X6 Pro'ya geçtim, oyun oynarken sürekli bir sanki lag ve ping sorunu yaşıyorum. S23U'da bu sorunum yoktu, X6 Pro'ya geçince başladı. PUBG'de misal S23 Ultra kullanırken pingim hep sabit 20ms idi. Silahı hızlı çekiyor serice oyun oynayabiliyordum. X6 Pro'da ping sürekli en kötü 20-24-36-48-50 arası gidip geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bu cihazda mı sorun var yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 Ultra'dan POCO X6 Pro'ya geçtim, oyun oynarken sürekli bir sanki lag ve ping sorunu yaşıyorum. S23U'da bu sorunum yoktu, X6 Pro'ya geçince başladı. PUBG'de misal S23 Ultra kullanırken pingim hep sabit 20ms idi. Silahı hızlı çekiyor serice oyun oynayabiliyordum. X6 Pro'da ping sürekli en kötü 20-24-36-48-50 arası gidip geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bu cihazda mı sorun var yoksa?

Abi S23 ultradan X6 Pro'ya mı geçilir? Direnç işlemi gördüyse normal.

Telefon yurt dışı mı yurt içi mi?

Abi S23 ultradan X6 Pro'ya mı geçilir?

Benim arkadaşta S23 Ultra var bende Xiaomi 12 Pro 5G
Onun performansı benim telefonun içinden geçmesi lazım
PUBG oynarken 10 15 dakika sonra onun cihazı ısınmadan dolayı FPS düşüşü oluyor
Benim cihaz da art arda maçlar atsam FPS düşüşü olmuyor.

Cihaz daha kayıtsız, S23 ultrayı sattım. Bu mantıklı geldi.

Yurt dışı ve kayıtsız.

Birkaç ay önce bazı insanların da yurt dışı telefonların normal aynı model yurt içi telefonlarından ping değeri farklı olduğunu söylüyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakın burada çözüm bulan insanlar var.

Birkaç ay önce bazı insanların da yurt dışı telefonların normal aynı model yurt içi telefonlarından ping değeri farklı olduğunu söylüyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakın burada çözüm bulan insanlar var.

Maalesef sorun hâlâ aynı. Ping 20ms ama karakter silahları geç çekiyor gecikme oluyor, lag yaşanıyor. Sebebini bir bulsam, acaba TurkNet'ten dolayı mı oldu bilemiyorum. Yoksa bu cihazın içindeki modemi işlemcisi MTK diye mi?

Maalesef sorun hâlâ aynı. Ping 20ms ama karakter silahları geç çekiyor gecikme oluyor, lag yaşanıyor. Sebebini bir bulsam, acaba TurkNet'ten dolayı mı oldu bilemiyorum. Yoksa bu cihazın içindeki modemi işlemcisi MTK diye mi?

Özellikle Xiaomi yurt dışı cihazlarında olan bir durum mu bilmiyorum
Bende 12 Pro 5G kullanıyorum bende takılma vs yok
İstersen VPN indirip VPN ile giriş yapmaya çalışın farklı sunucu üzerinden girerseniz belki düzelme olabilir.

Özellikle Xiaomi yurt dışı cihazlarında olan bir durum mu bilmiyorum
Bende 12 Pro 5G kullanıyorum bende takılma vs yok
İstersen VPN indirip VPN ile giriş yapmaya çalışın farklı sunucu üzerinden girerseniz belki düzelme olabilir.
1-2 ay dişimi sıkacağım artık. Sonrası S25 Ultra veya S24 Ultra'ya geçiş yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı