Elimde Xiaomi Mi 10 T Pro var cihaz çok güzel lakin artık eskidi. Hala performansı günümüzdeki coğu cihaza taş cıkartır. Performansı çok iyi eski olmasına rağmen daha güncel olan POCO X6 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Mantıklı olur mu?
Elimde Xiaomi Mi 10 t Pro var cihaz çok güzel lakin artık eskidi. Hala performansı günümüzdeki coğu cihaza taş cıkartır. Performansı çok iyi eski olmasına rağmen daha güncel olan POCO X6 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Mantıklı olur mu?
Hocam yanlışım varsa affedin ama POCO'larda yazılımsal bir problem var diye biliyorum. Belli bir süre kendiliğinden sorun çıkartıyor daha 1 hafta önce yakın bir arkadaşımın POCO X3 cihazında yaşadı kendisi.
Hocam yanlışım varsa affedin ama POCO'larda yazılımsal bir problem var diye biliyorum. Belli bir süre kendiliğinden sorun çıkartıyor daha 1 hafta önce yakın bir arkadaşımın POCO X3 cihazında yaşadı kendisi.
Performans konusunda sorun yaşamazsın. Ben de aldım üç gündür kullanıyorum. İşlemcisi çok iyi. Sistem yağ gibi çalışıyor maşallah. Sadece işletim sistemini çok beğendiğimi söyleyemem. Sekiz yıllık iPhone deneyiminden sonra alışana kadar artık.