POCO X6 Pro'ya HyperOS 2.0 ne zaman gelecek?

Sağ olun hocam.

Hocam super duvar kâğıtları belirli wallpaperlar harici çökme sorunu yaşıyorum birçok kişide varmış bu durum.
Hocam aldığımın ilk günü merakımdan hepsini teker teker denemiştim ve sorun olmamıştı lakin fazla şarj yediğinden kullanmıyordum eğer uzun kullanımda veriyorsa çökme sorununu haklı olabilirsiniz.Yüksek ihtimal hyperos2 de düzeltmişlerdir lakin beyefendiler kasım ayı gelir diyip bizi iyi bi silktiler.Hala beklemedeyiz.

Evet bende de sadece o ikisi çalışıyor geri kalanı bozuk.

Otomatik parlaklığı kapat telefonun ayarlarından ondan oluyor

Son düzenleme:
Bölge deyişerek yapabilirsiniz telefonun deneme kisteyen bir baksin herkeste olmuyor ama bende oldu.

En kısa sürede gelir umarım. Bende POCO X6 Pro kullanıyorum. Yazılım güncellemesi şart. Telefonda yazılımsal çok hata ve problem var ve geliştirilmesi gerekiyor.

Bende kullanıyorum HyperOS 2 de yazılımsal hatalar yazılımsal hatadan dolayı ısınmalar gitti ve daha akıcı diyorlar.

Bugün HyperOS 2.0 için 2.0.1.0 VNLMIXM kodlu beta güncellemesini aldım. Çok gecikmeden tam kararlı sürüm olarak çıkacaktır diye düşünüyorum.

Bugün HyperOS 2.0 için 2.0. 1. 0 vnlmıxm kodlu beta güncellemesini aldım. Çok gecikmeden tam kararlı sürüm olarak çıkacaktır diye düşünüyorum.

Bende betaya kayıtlıyım ama bana gelmedi telefonun bölgesini ne yaptın.

Bende betaya kayıtlıyım ama bana gelmedi telefonun bölgesini ne yaptın.

Almanya yaptım ama yine gelmedi.

Bugün HyperOS 2.0 için 2.0. 1. 0 VNLMIXM kodlu beta güncellemesini aldım. Çok gecikmeden tam kararlı sürüm olarak çıkacaktır diye düşünüyorum.

Ne yapmamiz gerekiyor? Bende gözükmüyor. Bölgeyi mi değiştirmemiz lazim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…