Samsung kaliteli ama Türkiye servisleri berbat. S23 aldım, arızalı çıktı. 8 gün pilin optimize olmasını bekledim. Düzelmeyince servise verdim. Arızalı olduğunu gördüler. Güç sorunu vardı. Ön incelemede gözümün önünde tespit ettiler ve arıza görüldü yazdılar. "Donanım arızası muhtemelen, toz veya su kaçmadıysa ilk 30 gün iade değişim kabul" dediler. İade istedim. 2 gün sonra kendiliğinden düzelmiş telefon. Sorunsuz dediler. Israrla sorunca yazılım atıldı dediler. Raporda öyle bir şey yazmıyor, genel testler yapıldı yazıyor. Donanımı kontrol ettiklerini de sanmıyorum. Biraz daha ısrarla sorunca 2-3 hafta kullanıp tekrar getirin dediler.
Uğraşmayıp satıcıya geri verdim, arızayı görüp iade aldı. Kulaklıktan tablete kadar Samsung var ama soğudum. İlk defa servisine gittim ve dalga geçer gibi hizmet verdiler.
Samsung'a o parayı vermek yerine az daha koyup iPhone alınır. Türkiye servisleri mükemmel. Para vermeyeceksem de Xiaomi alırım. Servisleri dalga geçmiyor en azindan. Ne olduğunu da biliyorsun, sürpriz yaşamıyorsun.