8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.786 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 1 Mi puanı ile 600 TL kuponu alın. Mi puanını şu şekilde kazanabilirsiniz: Herhangi bir üründe paylaş kısmımdan bağlantıyı kopyalayın 2 Mi Puanı veriyor. POCO X7 - Xiaomi Türkiye POCO X7: Güçlü Dimensity 7300-Ultra, CrystalRes 1,5K 120 Hz AMOLED kavisli ekran, 50 MP OIS destekli ana kamera www.mi.com
1 Mi puanı ile 600 TL kuponu alın. Mi puanını şu şekilde kazanabilirsiniz: Herhangi bir üründe paylaş kısmımdan bağlantıyı kopyalayın 2 Mi Puanı veriyor. POCO X7 - Xiaomi Türkiye POCO X7: Güçlü Dimensity 7300-Ultra, CrystalRes 1,5K 120 Hz AMOLED kavisli ekran, 50 MP OIS destekli ana kamera www.mi.com
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 Zaten uygulama otomatik sistemine tanıyor düzenli olarak kupon veriyor da, konu neden GIDA üzerine açıldı?
Zaten uygulama otomatik sistemine tanıyor düzenli olarak kupon veriyor da, konu neden GIDA üzerine açıldı?
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.786 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 MehmetWezon dedi: Zaten uygulama otomatik sistemine tanıyor düzenli olarak kupon veriyor da, konu neden GIDA üzerine açıldı? Genişletmek için tıkla... 1 yıllık üye olmadığım için elektronik ön ekinde konu açamıyorum. Moderatörler ön eki elektronik yapıyordu bu sefer yapmamışlar. MehmetWezon dedi: Zaten uygulama otomatik sistemine tanıyor düzenli olarak kupon veriyor da Genişletmek için tıkla... Bazı kuponlar sadece Mi puanına özel oluyor.
MehmetWezon dedi: Zaten uygulama otomatik sistemine tanıyor düzenli olarak kupon veriyor da, konu neden GIDA üzerine açıldı? Genişletmek için tıkla... 1 yıllık üye olmadığım için elektronik ön ekinde konu açamıyorum. Moderatörler ön eki elektronik yapıyordu bu sefer yapmamışlar. MehmetWezon dedi: Zaten uygulama otomatik sistemine tanıyor düzenli olarak kupon veriyor da Genişletmek için tıkla... Bazı kuponlar sadece Mi puanına özel oluyor.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 815867 dedi: 1 yıllık üye olmadığım için elektronik ön ekinde konu açamıyorum. Moderatörler ön eki elektronik yapıyordu bu sefer yapmamışlar. Bazı kuponlar sadece mi puanına özel oluyor. Genişletmek için tıkla... Düzelttik, evet mı puana özel, 10 taneye özel 100 TL, nadir 300 TL, 1000 TL gibi seçimler sunuyor harcayıp alıyorsun. Bilgi için teşekkürler.
815867 dedi: 1 yıllık üye olmadığım için elektronik ön ekinde konu açamıyorum. Moderatörler ön eki elektronik yapıyordu bu sefer yapmamışlar. Bazı kuponlar sadece mi puanına özel oluyor. Genişletmek için tıkla... Düzelttik, evet mı puana özel, 10 taneye özel 100 TL, nadir 300 TL, 1000 TL gibi seçimler sunuyor harcayıp alıyorsun. Bilgi için teşekkürler.