POCO X7 Pro 8 GB kötü mü?

Zqery

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu 31 Mart'ta Xiaomi'nin resmi sitesinden Xiaomi POCO X7 Pro 8 GB RAM 256 GB depolama olan telefonu sipariş ettim ve biraz araştırdım ve bazı insanlar işlemci güçlü olduğundan dolayı telefonun 8 GB RAM yetmediğini ve kastığını söylemiş. O yüzden biraz endişelendiriyor. Telefon bugün geldi ve daha kutuya dokunmadım. Sizce iade edip 12 GB RAM'li modelini alınır mı? Lütfen bilen kişiler yazsın yazarsanız sevinirim.

Niye kassın? Uzun süre kullanacaksan geçmeye değer. Fazla da bütçe farkı yoksa geçilir.

Eğer ödeyeceğiniz fiyat farkı fazla değilse neden olmasın. Fakat 12 GB RAM bırakın telefonu tabletler için bile fazla bence. Bende Tab S9+ var 12 GB RAM'li, hep müzik dinleyerek oyun oynarım, arkada Chrome, Reddit, Discord vb. açık tutarım DeX modunda ama hiç RAM kullanımının 7-8'i aştığını görmedim. Bir diğer açıdan 6 GB RAM'li S20 FE telefonum var. O telefonda da hiç arkada uygulamanın otomatik kapatıldığını veya müziğin, videonun durduğunu vesaire görmedim. Çok büyük sorun olmaz yani.

Kasmaz 8 GB de yeterli olur ama uzun omurlu bir cihaz olmadigini belirteyim. Islemcideki tum cekirdekler big, little verimlilik cekirdekleri yok. Verimli bir islemci degil maalesef denkleri kadar. Yazilim olarak da stabil ve verimli degil. 8 GB ile 12 GB arasindada ucuk kacik bir fark yok. Ha 12 GB alman evet daha iyi ama 8 GB de yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…