POCO X7 Pro alınır mı?

Bütçe
25.000

xeyro65

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Araştırmalarım sonucu POCO X7 Pro almaya karar verdim. Şu an 23.499 TL'ye 12/512'lik modelini almaya karar verdim. Van'da yaşıyorum Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi operatör mağazalarında bulamadım. Yine vatan, Teknosa ve MediaMarkt gibi teknoloji mağazalarında da bulamadım. Bende Online sipariş vermeye karar verdim.

Xiaomi Türkiye'nin sitesinde stokta kalmamış. Hepsiburada Online alışveriş sitesinden almaya karar verdim ama aklıma bir şey takıldı. YouTube videolarında olsun, Xiaomi Türkiye'nin kendi internet sitesinde olsun kutu içeriğinde şarj adaptörü var diye geçiyor fakat Hepsiburada'da satıcı olarak Hepsiburada resmi satıcısının yorumlarında şarj adaptörü çıkmadığına dair birçok yorum var.

Satıcıya soru sorulmuyor. Fakat soru cevap kısmında Xiaomi Türkiye dahil birçok satıcı var. Xiaomi Türkiye satıcısına sorulan sorularda kutu içeriğinde adaptör var diye cevaplanıyor. Satıcı Hepsiburada olmasına rağmen değerlendirme de bulunan bazı kullanıcılarda Xiaomi Türkiye satıcısından aldı diye geçiyor. Ben de Xiaomi Türkiye satıcısından almak istiyorum fakat mağazayı ziyaret ettiğimde ürün gözükmüyor.

Sizce sipariş vereyim mi? Adaptör çıkmaması durumunda iade etmeyi düşünüyorum sıkıntı çıkar mı?

POCO yazılımında aşırı reklam çıkıyor ama telefon iyi şehrindeki mi Store'den alabilirsin ama ben olsam POCO almazdım Redmi alırdım hatta 23.499 TL'ye yurt içi iPhone13 2 el alabilirsin.

Birsürü satıcı bulunduğundan dolayı ürünün altında birsürü satıcıdan birsürü yorum gözükür. Satıcı X olsa bile yorumlar Y olabilir.

Ürünün resmi sitesinde adaptör var diye geçiyorsa alabilirsiniz. İçime tam sinsin derseniz müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz ürün linkini atarak.

POCO yazılımında aşırı reklam çıkıyor ama telefon iyi şehrindeki mi Store'den alabilirsin ama ben olsam POCO almazdım Redmi alırdım hatta 23.499 TL'ye yurt içi iPhone13 2 el alabilirsin.

Maalesef mi Store şehrimde yok.

Bence telefonculardan yurt içi iPhone 13 alman daha mantıklı.

Android istediğim için ve daha çok oyun, video vs kullanacağım için POCO X7 Pro daha mantıklı geldi öneriniz için teşekkürler.

Android istediğim için ve daha çok oyun, video vs kullanacağım için POCO X7 Pro daha mantıklı geldi öneriniz için teşekkürler.

POCO X7 Pro alınabilir Redmi almayın.

Şu an için iPhone 13 almak mantıklı değil. Kamera falan lazımsa S24 FE de balabilirsin ikinci tercih olarak gene oyunda üzeceğini sanmam.

Batarya konusunda biraz geri kalıyor. Depolama anlamında geri kalıyor işlemcide çok küçük bir fark ile önde. Aradaki fiyat farkına değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…