POCO X7 Pro alınır mı?

ppatatesogan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bayağıdır araştırma yapıyorum kriterlerlerime uyan telefon olarak POCO X7 Pro gördüm fakat son zamanlarda telefon bir güncelleme almış telefonun performansının ciddi bir şekilde düştüğü aşırı ısındığı ve şebeke sorunlarının devam ettiği söylenmiş. Ne yapmalıyım? Diger aya kadar bekleyeceğim guncellemeyle duzeltmezlerse almayacağım. Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera odaklı değilsen, hiç yoktan kamerası idare etsin dersen alabilirsin. Güncellemelerle düzelebilir bu sorunlar. Ama bazı kişilerde bu sorunlar olmuyor; şebeke çekmemesi gibi gibi yaşanmıyor yani. Bazı modellerde var bu sıkıntı. Diğer güncellemeleri bekleyip teyit edip alabilirsin yoksa S24 fe bakabilirsin kameranın iyi olmasını istiyorsan.

POCO'dan uzak durman senin icin çok daha iyi olacaktır. 1 hafta öncesine kadar POCO X3 kullanıcısıydım ve günde 3 saat giden şarj, ana ekranda takılma, şebeke sorunları say say bitmeyecek sorunlar yaşadım. 4 sene içinde kendilerini geliştirseler de POCO POCO'dur maalesef. S24 FE alabilirsin oyun performansı X7 pro karar olmasa da güçlü bir cihaz.

S24 FE tercih edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…