POCO X7 Pro alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Şu an X5 Pro 8/256 modelini kullanıyorum, cihaz temiz ve kutulu, sadece kasasında orta üstten hafif eğim var. 2-3 ay garantisi kaldı. X7 Pro 12 GB modeli, ile takasa girmek istiyorum, karşı taraf cihazımı alırsa kendi telefonunu 12.000 TL'ye verecek garantili. X7 Pro temiz, sadece 3 ay kullanılmış. Kamera kalitesi iyi, işlemcisi güçlü, ancak şebeke sorunu olduğunu duydum. Sizce bu takas mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalara girince reklam basan telefon alinmaz. O fiyata takasla Honor 200 veya Galaxy A56 alinabilir.

Konuyla alakasız, 5 senedir Xiaomi kullanıcısıyım şikayetim olmadı reklam vs kapatılıyor o dert değil POCO serisi telefon istiyorum Xiaomi'den devam yazılımını beğeniyorum.

Konuyla alakasız, 5 senedir Xiaomi kullanıcısıyım şikayetim olmadı reklam vs kapatılıyor o dert değil POCO serisi telefon istiyorum Xiaomi'den devam yazılımını beğeniyorum.
Konuyla alakasiz degil hocam. Reklam naisl kapatiliyor? Biraz acar misin?

Xiaomin yazılımı en berbat Android yazılımı.
Tecno'dan sonra evet.

2023'lerde kaldın galiba HyperOS kullanmamış orta segment üstü cihazlarını denememişsin cihazı kötülüyorsun komik.
Poco'nun yazilimi kotudur hocam. Tecno'nun bir ustu. Mi serisi ve Mi T serisi o kadar kotu degil ama Poco'nun yazilimi bana gore kotu. Siz begenmissiniz ama. Dikkat etmeniz gereken sey sebeke sorunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…