POCO X7 Pro alınır mı?

Bütçe
35000-25000

helqeturkiye

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba .
genelde oyun oynayan birisiyim. 1 ay sonrası almayı planlıyordum. Aklıma sorular takıldı. Sorularım şunlar:
1)Annem "Kasım'da ucuzlar ucuzlar alırız o zaman" diyor. Kastettiği indirim günleri. Ben gördüğün kadarıyla satılmayan telefonlarda oluyor yine oluyor da fazla olmuyor, bir de annem telefonu elden almalı. Annem ve babam asla internetten alacak biri değil. Şimdi Kasım'ı beklerken zam da gelebilir, beklemek mantıklı mı?
2)PUBG oynarken kasıyormuş, 120 FPS'ten 60'a düşüyormuş, 120 FPS için uygun mu?
3)Şarjı nasıl gidiyor?
4)Alınır mı?

Kaç paraya alıyorsun oda onemli saf performansta F/P oranı yuksek ama mobil oyunların pek sistem gereksinimleri yok dengeli bir cihaz olmasından dolayı S24 FE alıp geçmen bu noktada daha mantıklı olacaktır.

Bütçem bu da biraz kalsın istiyorum. Para biriktirip PC almayı düsündünüyorum. S24 FE le arasında kaldım. S24 FE almak istiyorum ama 90 FPS. X7 Pro fan takınca sabit 120 FPS veriyor.

Bir de kasım'ı beklemek mantıklı mı?

Bütçem bu da biraz kalsın istiyorum. Aklımda bir şeyler varmakta var. S24 FE le arasında kaldım. S24 FE almak istiyorum ama 90 FPS. X7 Pro fan takınca sabit 120 FPS veriyor.

Boş iş her iki cihazda 120 FPS'yi kaldırabilecek potansiyelde GFX tool vb programlar kullanarak kilidi kaldırabiliyorsun, POCO serilerinde anten sorunu bir tık fazla görünüyor yine de sen kararı vereceksin iki cihazda seni performans olarak memnun edecektir.

Al geç kasıma 6 ay var mantıklı değil indirim zamanları yılda 3-4 kere oluyor zaten.

Kasımı beklemek hiç mantıklı değil, ucuzlayacağını düşünmüyorum, artadabilirler fiyatlar. Şimdi almak en mantıklısı. Performans da üzmezler. Ayriyeten kamera için S24 fe seçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…