POCO X7 Pro alınır mı?

ümeyir arslan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, POCO X7 Pro almayı düşünüyorum. Kamera beklentim yok, fotoğraf çekmiyorum zaten. Normal günlük kullanım (Instagram, WhatsApp, YouTube vb.) 23K bütçem var. Samsung Galaxy A56'ya baktım ama donanım olarak daha zayıf gördüm. Şu an Samsung Galaxy Note 20 Ultra kullanıyorum. Artık pili öldü ve donanım yetmemeye başladı. Aranızda POCO X7 Pro kullanan var mı? Pil performansı nasıl? HyperOS 2.0 arayüzü sorunlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için alınır POCO. Günlük kullanıcısınız S24 FE yeterli olacaktır.

Şebeke sorunlu bir model, hala düzelmedi. Performans ve bataryası için alınabilir ama önermiyorum bu sorundan dolayı. Poco istiyorsan ya F serisinden alacaksın çünkü daha sorunsuz ve kaliteli bir seri, ya da 14T veya S24 fe alman daha mantıklı olur genel açıdan. Arayüz sorunlu değil, gayet iyi ve yeterli.

Peki galaxy A56 mı yoksa poco x7 pro mu ? Kamera kullanımı hariç.

Peki galaxy A56 mı yoksa poco x7 pro mu ? Kamera kullanımı hariç.
Bütçen varsa 14T ve S24 fe daha iyi olur. Şebeke sorunu denk gelebilir X7 pro da, o yüzden A56 mantıklı olur ama batarya ve performans olarak düşüş yaşarsın X7 proya göre. Bütçen varsa tekrardan dediğim gibi 14T ve S24 fe al daha mantıklı olur genel açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…