Poco X7 Pro alınır mı?

Bütçe
15000-21000

kuzeysy

Yoctopat
Daha fazla  
POCO X7 Pro almayı düşünüyorum ama bir kesim “mükemmel telefon almazsan üzülürsün” derken, diğer kesim “alınmaz, kamerası çöp, şebeke hattı kötü” vesaire diyor. 15–16K bütçem var. Aktif olarak Redmi Note 9 Pro kullanıyorum; bunu satıp bütçemin üstüne ekleyeceğim ve POCO X7 Pro alacağım. Günlük hayatta genellikle film, Instagram ve YouTube izlerim; düşük gereksinimli oyunlar oynarım. Genellikle bir de arada bir güzel manzara gördüğümde fotoğraf çekerim, selfie falan çekmem. Sizce POCO X7 Pro almalı mıyım? Almamam gerekiyorsa alternatifler nelerdir? Bir de şarjı hızlı bitiyor falan diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
POCO X7 Pro almayı düşünüyorum ama bir kesim “mükemmel telefon almazsan üzülürsün” derken, diğer kesim “alınmaz, kamerası çöp, şebeke hattı kötü” vesaire diyor. 15–16K bütçem var. Aktif olarak Redmi Note 9 Pro kullanıyorum; bunu satıp bütçemin üstüne ekleyeceğim ve POCO X7 Pro alacağım. Günlük hayatta genellikle film, Instagram ve YouTube izlerim; düşük gereksinimli oyunlar oynarım. Genellikle bir de arada bir güzel manzara gördüğümde fotoğraf çekerim, selfie falan çekmem. Sizce POCO X7 Pro alınır mı? Almamam gerekiyorsa alternatifler nelerdir? Bir de şarjı hızlı bitiyor falan diyorlar.

Sizin senaryonuza göre X7 Pro öneren kişilerin büyük çoğunluğu muhtemelen sosyal medyadaki bilgisiz ve tek bildiği AnTuTu, benchmark falan olan BilmemNeTech sayfalarından çıkmış biridir. A56 bakabilirsiniz.

POCO kesinlikle önermem. F6 kullanmaktan bıkıp S24 Ultraya geçtim. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder?

Önerim olarak resim çekmeyi seven birisi isen Honor 400, uzun kullanım olarak da A56 öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı