POCO X7 Pro alınır mı?

palababa.cm

Zeptopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Selamlar POCO X7 Pro almayı planlıyorum taksitli satan bir site, mağaza vs. var mı?

X7 Pro'yu önerir misiniz?
Gerçekten oyunlarda 120 FPS mi?

Yurt dışı sıfır 17 bine satanlar var ama yurt dışı almanızı önermem TR cihazsa alınır.
Cihazın yorumlarını araştırın sonra ''TR cihazsa alınır'' yazın tamam mı? :D

Bağlantı sorunları var, arkadaş oyun oynayacaksa mecbur fan almak zorunda çünkü çok ısınıyor.

Zaten X serisi oyun oynamak içindir. Arkadaş tek oyun değil de sosyal medya veya başka yerlerde de zaman geçiriyorsa X alınmaz, F modelleri alınır. Ama bu bütçe biraz daha yükselirse hem oyun için hem de sosyal medya için alınabilecek bir telefon vardır o da Honor 400 Pro cihazıdır. Araştırmadan böyle yorumlar yapman mantıksız dostum.

Cihazın yorumlarını araştırın sonra "TR cihazsa alınır" yazın tamam mı? :D

Bağlantı sorunları var, arkadaş oyun oynayacaksa mecbur fan almak zorunda çünkü çok ısınıyor.

Zaten X serisi oyun oynamak içindir. Arkadaş tek oyun değil de sosyal medya veya başka yerlerde de zaman geçiriyorsa X alınmaz, F modelleri alınır. Ama bu bütçe biraz daha yükselirse hem oyun için hem de sosyal medya için alınabilecek bir telefon vardır o da Honor 400 Pro cihazıdır. Araştırmadan böyle yorumlar yapman mantıksız dostum.

Sadece tek siteden baktıgınız yorumlarla olmuyor. Çevremde pek çok kişi kullanıyor 1 sorununu bile görmedim saatlerce PUBG oynarsanız illaki telefon ısınıcaktır.

Sadece tek siteden baktıgınız yorumlarla olmuyor. Çevremde pek çok kişi kullanıyor 1 sorununu bile görmedim saatlerce PUBG oynarsanız illaki telefon ısınıcaktır.
1. Olarak tek siteden bakmadım onu söylemek isterim.
2. Olarak çevrenizdeki arkadaşlarınız kullanıyor ve bir sorun yaşamıyorsa arkadaşın alıp yaşayıp yaşamayacağı ne malum? Bunu çevrenizdeki arkadaşlarınız ile mi kesinleştiriyorsunuz?
3. Olarak saatlerce değil yarım saat oynarsa bile ısınıyor. Telefonun testleri YouTube'da bulunmakta isterseniz izleyebilirsiniz. Bu modeli alacaksa yanında fan alması gerekiyor.

Ayrıca bütçe yükselirse Honor 400 Pro alınacak bir fiyata getirirse POCO X7 Pro'nun adı bile okunmaz. Honor 400 Pro kat kat daha iyidir.

Bu arada ben telefonu kötülemiyorum. Tek PUBG oynayacaksa alınır. Ama bütçe artarsa Honor tercih edilebilir. Artmazsa ve sadece PUBG oynayacaksa alsın. Çünkü tek PUBG ile yapılmış testleri var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı