Zahid44
Centipat
Daha fazla
POCO X7 Pro cihazını neredeyse 2 buçuk aydır kullanıyorum telefonda aşırı ısınma mevcut bu sorunla karşılaştığımda Xiaomi müşteri temsilcisini aradım sorunu dile getirdim bana yazılımımı güncellememi bu işe yaramazsa telefonu sıfırlamamı istediler ikisini de yaptım fakat sorun hala devam etti bende servise gönderdim kağıta açık bir şekilde yazdım cihazım aşırı derecede ısınıyor ürünün kusurlu olduğunu düşünüyorum değişim talep ediyorum dedim servisten dün geldi telefon ve raporda herhangi bir bir arıza bulunmadığını yazmışlar test ettim de yine aynı sorunlarla karşılaştım oyun oynadımda 10-30 dk içerisinde 43 derece oluyor farklı oyunlarda denedim fark etmeksizin ısınıyor günlük kullanım da ise 1 saat ve üzeri kulandığımda telefonun elimde ısındığını hissediyorum. Baktığımda ise işlemci sıcaklığı 40 derece olmuş video kaydı da aldım ısındığına dair yani bu yaşadım sorunlar normal değil. Servise de gönderdim bana açıkca cihazda arıza yok dediler 2 hafta serviste kaldı telefon.
Her şeyim eksiksiz var fatura garanti vb artık iade etmek istiyorum yani bu yaşadığım sorunlar normal değil. Ne yapmam gerekiyor?
Her şeyim eksiksiz var fatura garanti vb artık iade etmek istiyorum yani bu yaşadığım sorunlar normal değil. Ne yapmam gerekiyor?