POCO X7 Pro aşırı ısınıyor

Zahid44

Centipat
Daha fazla  
POCO X7 Pro cihazını neredeyse 2 buçuk aydır kullanıyorum telefonda aşırı ısınma mevcut bu sorunla karşılaştığımda Xiaomi müşteri temsilcisini aradım sorunu dile getirdim bana yazılımımı güncellememi bu işe yaramazsa telefonu sıfırlamamı istediler ikisini de yaptım fakat sorun hala devam etti bende servise gönderdim kağıta açık bir şekilde yazdım cihazım aşırı derecede ısınıyor ürünün kusurlu olduğunu düşünüyorum değişim talep ediyorum dedim servisten dün geldi telefon ve raporda herhangi bir bir arıza bulunmadığını yazmışlar test ettim de yine aynı sorunlarla karşılaştım oyun oynadımda 10-30 dk içerisinde 43 derece oluyor farklı oyunlarda denedim fark etmeksizin ısınıyor günlük kullanım da ise 1 saat ve üzeri kulandığımda telefonun elimde ısındığını hissediyorum. Baktığımda ise işlemci sıcaklığı 40 derece olmuş video kaydı da aldım ısındığına dair yani bu yaşadım sorunlar normal değil. Servise de gönderdim bana açıkca cihazda arıza yok dediler 2 hafta serviste kaldı telefon.
Her şeyim eksiksiz var fatura garanti vb artık iade etmek istiyorum yani bu yaşadığım sorunlar normal değil. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-20-11-15-21-442_com.miui.mediaviewer.jpg
    Screenshot_2025-04-20-11-15-21-442_com.miui.mediaviewer.jpg
    196,1 KB · Görüntüleme: 265
POCO X7 Pro cihazını neredeyse 2 buçuk aydır kullanıyorum telefonda aşırı ısınma mevcut bu sorunla karşılaştığımda Xiaomi müşteri temsilcisini aradım sorunu dile getirdim bana yazılımımı güncellememi bu işe yaramazsa telefonu sıfırlamamı istediler ikisini de yaptım fakat sorun hala devam etti bende servise gönderdim kağıta açık bir şekilde yazdım cihazım aşırı derecede ısınıyor ürünün kusurlu olduğunu düşünüyorum değişim talep ediyorum dedim servisten dün geldi telefon ve raporda herhangi bir bir arıza bulunmadığını yazmışlar test ettim de yine aynı sorunlarla karşılaştım oyun oynadımda 10-30 dk içerisinde 43 derece oluyor farklı oyunlarda denedim fark etmeksizin ısınıyor günlük kullanım da ise 1 saat ve üzeri kulandığımda telefonun elimde ısındığını hissediyorum. Baktığımda ise işlemci sıcaklığı 40 derece olmuş video kaydı da aldım ısındığına dair yani bu yaşadım sorunlar normal değil. Servise de gönderdim bana açıkca cihazda arıza yok dediler 2 hafta serviste kaldı telefon.
Her şeyim eksiksiz var fatura garanti vb artık iade etmek istiyorum yani bu yaşadığım sorunlar normal değil. Ne yapmam gerekiyor?

Bildiğim üzere ısınma sorunu bir kronik sorun yeni güncellemeler ile optimizasyonu geliştirerek çözeceklerini umuyorum.
Konuyla alakasız standoff da Max kaç FPS aliyorsunuz?

Bildiğim üzere ısınma sorunu bir kronik sorun yeni güncellemeler ile optimizasyonu geliştirerek çözeceklerini umuyorum.
Konuyla alakasız standoff da Max kaç FPS aliyorsunuz?
120 Fps Alıyorum Sabit Ama 10 dk içerisinde 43 derece oluyor ve 60 fps de kısıtlıyor kaç ay oldu çözüm gelsin yoksa iade düşünüyorum tiksindim gerçekten telefonu günlük kulanımda kuladığımda ısınıyor

120 Fps Alıyorum Sabit Ama 10 dk içerisinde 43 derece oluyor ve 60 fps de kısıtlıyor kaç ay oldu çözüm gelsin yoksa iade düşünüyorum tiksindim gerçekten telefonu günlük kulanımda kuladığımda ısın
Şuan Bı Tık Düzeldi Gibi Game Boosterı Devre Dışı Bırakınca Güncelemeyle Düzeltmelerini Umuyorum

Son düzenleme:
Merhaba game Turbo'yu kapatınca ısınınca otomatik 60 FPS'ye kısıtlama modu da kapandı mı?

Hayır kapatınca yine aynı kısıtlıyor soğutucuyla kullanıyorum, şu an biraz düzeldi gibi eskisi gibi yok şu an, güncellemeyle düzelir umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz abartılan bir cihaz ısınma sorunu sistem hataları daha yeni oldu için çok sorun çıkarmaz ama ilerleyen zamanlarda çöp olacak bu cihaz.
Isınma sorununa gelecek olursak telefon soğutucu al diyenleri dinleme telefon soğutucu sadece kasayı soğutur işlemciye bir faydası olmaz bu telefonda ısınma kronik pile takılı iken patladığı bile oluyor POCO X serisinin.
Bu cihaza verilen paraya bir S23 FE veya S24 FE alınabilirdi.

Gereksiz abartılan bir cihaz ısınma sorunu sistem hataları daha yeni oldu için çok sorun çıkarmaz ama ilerleyen zamanlarda çöp olacak bu cihaz.
Isınma sorununa gelecek olursak telefon soğutucu al diyenleri dinleme telefon soğutucu sadece kasayı soğutur işlemciye bir faydası olmaz bu telefonda ısınma kronik pile takılı iken patladığı bile oluyor POCO X serisinin.
Bu cihaza verilen paraya bir S23 FE veya S24 FE alınabilirdi.

Isınma sorunu düzeldi şuan max 40 dereceyi görüyorum artık uyumlu olmayan bir temayı indirmiştim ve apk yüklemiştim telefona format atınca düzeldi ve game boosterı kapattım otomatik güncelemeyide şuan memnunum asıl s23 fe s24 fe bundan fazla ısınıyor poco x7 pro nun maximum sıcaklığı 48 Derece S24 Fe nin 52 derece Ben Genel Olarak Oyun Oynamayı Seven Birisi Olarak Bu Markayı Seçtim Zaten Oyun Oynuyorsan Her Cihaz Isınıyor Hyper Os yeni bir yazılım olduğu için günceleme geldindiğinde dahada iyi olur bence zaten her telefon ilk aylar kulanmaya başladığında ısınır Şuan menmunum dediğim gibi apk ve uyumlu olmayan tema indirdim için bu sorunla karşılaştım bunları yapınca düzeldi

Exnos gibi güçlü işlemcinin s24 fe ve s23 fe gibi cihazlarda ısınması normal ama performans kaybı yaşatmaz
Sorununuzun düzelmesine sevindim iyi günler:)

Soğtucuda kullanmıyorum artık Şuan Menmunum Tekrardan Teste Soktum 4 Saat Gibi Bir Oyun Oynadım İşlemci Sıcaklığım 39-40 dereceydi normal değerler uyumlu olmayan tema otomatik günceleme yükleyince telefon yük altına bindi bu yüzden Isınıyormuş bunları kaldırınca sorun düzeldi

Exnos gibi güçlü işlemcinin s24 fe ve s23 fe gibi cihazlarda ısınması normal ama performans kaybı yaşatmaz
Sorununuzun düzelmesine sevindim iyi günler

Evet Doğru Samsung Kulanan Birisiydim Bu Telefondan Önce Burda Fps Kısıtlamasının Sebebi İşlemciyi Koruyor Hyper os 2.0 güncelemeysiyle Beraber Geldi Bu Özellik Tavsiye Ve Bilgin İçin Teşekür Ederim İyi Günler

Hocam iyi günler bu fotoğrafta kullandığınız program nedir bendede aynı cihaz var test etmek istiyorum başka bi programla baktığımda 50 dereceye kadar çıkıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı