POCO X7 Pro mu iPhone 13 mü?

hhhuuseeyin

Femtopat
Daha fazla  
Oyun için almak istiyorum. Öyle kamerayla falan çok işim yok akıcı olsun oyun performansı iyi olsun yeter, hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinse kesinlikle POCO X7. Genel olarak söylersen iPhone'nın seviyesinin altında.

İkinci el az kullanılmış iPhone 13 al memnun kalmazsan satarsın. Gidip de esnaftan alma araştır sahibinden al. Belki piyasanın altında bir fiyattan bulur kâr bile edersin. Bu arada IPhone'da birkaç uygulamayı parasını verip satın alınca kolay kolay yemiyor bir daha Android'e geçmeye bunu da belirteyim.

IPhone'a o parayı vermeye değmez adamlar ürettiklerinin 10 katına satıyolar ben POCO X7 Pro kullanıyorum çevremdekileri 16 bile kullansa benim telefon yanlarında jet gibi.

Oyun için almak istiyorum. Öyle kamerayla falan çok işim yok akıcı olsun oyun performansı iyi olsun yeter, hangisini önerirsiniz?
x7 pro al oyun oynicaksan poco kesinlike iphone 13 de oyun oynamaz 60 hz ekranın tadı cıkmıyo amoled de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…