POCO X7 Pro mu S24 FE mı?

TheMerts

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bütçem 25.000 TL ve bu fiyat aralığında bu iki cihaz arasında kaldım. Kullanıcı yorumlarına baktığımda, her iki cihazdan da memnun olan da var, ağır eleştiren de.

Daha önce uzun yıllar farklı orta segment a serisi Samsung cihazlar kullandım. 2024'ün yıl sonunda ise cihaz değiştirme kararı alıp POCO X6 Pro'ya geçtim. Ancak bayağı sorunlu bir cihazdı; sorunlar yaşayıp iade ettim. Keza X7 Pro için de HyperOS'in batarya ve ısınma gibi birçok probleminin dile getirlemisi nedeniyle Xiaomi tarafı beni korkutuyor.

Tekrar Samsung'a yönelme kararı aldım ve bütçemde en fazla karşılaştığım model S24 FE oldu. Ancak Exynos işlemcilerin sıkıntılı olduğu, fazla ısındığı, bu ısınmanın performansı sık sık düşürdüğü ve dokunmatiğinde dahi çeşitli sıkıntılar olduğu yönünde yorumlar var.

İki taraf da kafamı çok karıştırdı. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
S24FE ekranı küçük olması tercihim olmazdı benim ayrıca bu fiyata giriş seviyesi tasarımla olması da almamam için sebep.

( 6.4 sanmıştım ekranı 6.7 miş Samsung S24FE düzeltme )

Honor 200.
Redmi 13T Pro.
Redmi 14T.

Beğendiklerim.

Son düzenleme:
S24 FE'den şaşmayın. Poco'nun özellikleri kağıtta çok iyi ama 1 ay kullanımdan sonra illallah ettiriyor adama.

Xiaomi 14T bakabilirsin. S24 FE de kötü değildir.

İnanın bana bende döneminde öve öve bitiremedikleri Redmi Note 10 Pro almıştım 2 adet sıfır. Yok hocam gerçektende hayır gelmiyor, yazılımsal bug, hata saçmalık dolu. Bundan sonra asla almayacağım markalar arasında Oppo, Redmi, realmi, POCO, Xiaomi ıvır zıvır hepsi. Gerçekten diyorum sinir bozmaktan yaşam kalitesini emiyor insanın. Bende ikisini de satıp ya iPhone 14 ya da S24FE alacağım bir daha da elimi değmem.

S24 FE'den şaşmayın. POCO'nun özellikleri kağıtta çok iyi ama 1 ay kullanımdan sonra illallah ettiriyor adama.

Anlatmaya çalıştığım şeyi çok güzel özetlemişsiniz. Epeyden karşılaştırma olarak güç ve rakamlar harika ama alıp bir dönem kullanınca rezillik çekmeye başlatıyor insana.

Honor sade ve hızlı arayüze sahip X9a kullanıyorum 1.5 senedir memnunum.

S24FE genel kullanım için daha iyi. Şu an zaten en stabil yazılım Android tarafında Samsung'un.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…