Çözüldü POCO X7 Pro PUBG'de 60 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lorenzA

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi Sosyaller, ben POCO X7 Pro telefonu alalı 1 hafta oldu. PUBG'de 120 FPS vermiyor, 60 FPS'te takılıyordu sürekli. Ta ki şarjda oynarken fark ettim, 120 FPS vermeye başladı ama şarjdan çıkarınca yine 60 FPS'e düşmeye başladı. Sorun neden kaynaklı acaba? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi Sosyaller, ben POCO X7 Pro telefonu alalı 1 hafta oldu. PUBG'de 120 FPS vermiyor, 60 FPS'te takılıyordu sürekli. Ta ki şarjda oynarken fark ettim, 120 FPS vermeye başladı ama şarjdan çıkarınca yine 60 FPS'e düşmeye başladı. Sorun neden kaynaklı acaba? Cevaplarsanız sevinirim.
Dostum bende x6 pro var, resmen lanet bir telefon hiç memnun degilim. Pocoların fiyatı düşük olup neden bu kadar iyi işlemci koyduklarını anlayabiliyosundur sanırım. Yani tek yapabileceğin game turbodan wild boost ayarına çekmek oda telefonu hayvan gibi çok isindirir. Yine bu durumu yaşarsan başka yapabilcek birşey yok

Uygulamalardan PUBG'nin önbelleğini temizleyin. Ardından Pil ve Performans uygulamasının bütün verilerini silin. Bütün dosyalarını da. Sonra da Güvenlik uygulamasından RAM arttırma ve Depolama arttırmayı yapıp oyuna girin. Bu sayede 60Hz kısıtlamasının önüne geçmiş olursunuz. Ancak bu geçicidir. Oyunu bir kaç açıp kapamada tekrar 60 Hz'e düşebilir. HyperOS'larda pilden tasarruf adına ekrana dokunmadığınız yarım saniye bile 60 Hz'e düşürüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı