POCO X7 Pro satışı yapan Looply satıcısı güvenilir midir?

VarBişiler

Decipat
Daha fazla  
PttAVM üzerinde bu firma satış yapıyor. Daha önce bir şeyler alan var mı, güvenilir midir acaba?

Ben şahsen satıcı fark etmeksizin PttAVM'den herhangi bir ürün almazdım özellikle telefon hiç almazdım.

PttAVM üzerinde bu firma satış yapıyor. Daha önce bir şeyler alan var mı, güvenilir midir acaba?

Bende POCO X7 Pro telefonumu PttAVM'den farklı bir satıcıdan aldım. Cihaz ithalatçı garantili olduğu için fason kutu ile geldi. Satıcı ekran koruyucu camı da hediye olarak göndermişti. Ben şahsen sorun yaşamadım. Kafam rahat olsun derseniz üzerine biraz daha ekleyip distribütör garantili olanını alabilirsiniz.

Eminmiyiz? 1-2K daha ver trendyol hepsiburadadan al diyorsunuz öylemi? Xiaominin kendi sitesindede yok ki güvenip alalım.

Eminmiyiz? 1-2K daha ver trendyol hepsiburadadan al diyorsunuz öylemi? Xiaominin kendi sitesindede yok ki güvenip alalım.
Hocam gidip elden alacaksınız o zaman, o kadar güveniyorsanız satıcıya pttAVM'den alın biz karışamayız sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…