Selamlar. Uzun süredir POCO X7 Pro'yu almayı düşünüyordum. Bugün baktığımda ise stokların tükendiğini gördüm (Xiaomi) stoklar ne zaman yenilenir veya Xiaomi haricinde başka mağazalarda satılıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mağazalarda satılıyor, genellikle Xiaomi mağazasında oluyor. İnternetten alırsan resmi satıcı olmasına ve Türkiye garantili olmasına dikkat ederek hepsiburada, trendyol, n11 gibi yerlerden alabilirsin, sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Mağazalarda satılıyor, genellikle Xiaomi mağazasında oluyor. İnternetten alırsan resmi satıcı olmasına ve Türkiye garantili olmasına dikkat ederek Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi yerlerden alabilirsin, sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Xiaomi de sanırım fiyat pahalı değil MediaMarkt gibi yerlerde belki pahalı olabilir ama Hepsiburada ve Trendyol'dan bulduklarımda Xiaomi'den daha pahalı.
Xiaomi de sanırım fiyat pahalı değil MediaMarkt gibi yerlerde belki pahalı olabilir ama Hepsiburada ve Trendyol'dan bulduklarımda Xiaomi'den daha pahalı.