Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum, yaptığım araştırmalarda POCO X7 Pro ve F7 Pro ve S24FE bu üçü arasında kaldım. Bütçem 25-30 arası. Telefon daha çok oyun oynama video izleme gibi işleri yaparım kamera çok da önemli değil. O yüzden benim açımdan eksileri artıları şu şekilde;
POCO F7 Pro (256):
+
Ekranı 2K.
İşlemcisi aralarında en iyisi.
-
En pahalı seçenek.
Yazılım diyorlar ama zaten çoğunlukla Google uygulamalarını tercih ediyorum eğer performansa etkisi olmayacaksa bir önemi yok.
S24 FE (256):
+
Yazılım ve güncelleme garantisi.
-
RAM'i en az olan.
Ekran çözünürlüğüde en düşük olan.
Exynos işlemciler eskiden kötüymüş bayağı düzelttiler deniyor ama Snapdragon kadar stabil çalışır mı bilemedim.
POCO X7 Pro (512):
+
Ucuz.
Aslında bu bütçemin altında olduğundan ve yurt dışı olarak bulunabildiğinden 13-14'e bir tane bunu alıp + swicth OLED alınabilir o yüzden aklımı çeldi.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
POCO F7 Pro (256):
+
Ekranı 2K.
İşlemcisi aralarında en iyisi.
-
En pahalı seçenek.
Yazılım diyorlar ama zaten çoğunlukla Google uygulamalarını tercih ediyorum eğer performansa etkisi olmayacaksa bir önemi yok.
S24 FE (256):
+
Yazılım ve güncelleme garantisi.
-
RAM'i en az olan.
Ekran çözünürlüğüde en düşük olan.
Exynos işlemciler eskiden kötüymüş bayağı düzelttiler deniyor ama Snapdragon kadar stabil çalışır mı bilemedim.
POCO X7 Pro (512):
+
Ucuz.
Aslında bu bütçemin altında olduğundan ve yurt dışı olarak bulunabildiğinden 13-14'e bir tane bunu alıp + swicth OLED alınabilir o yüzden aklımı çeldi.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.