POCO X7 Pro vs Honor 400 vs Samsung Galaxy A56

Bütçe
20000 TL

cehwisee

Hectopat
Daha fazla  
Selamün aleyküm, yakın zamanda telefon alacağım.

Çok oyun oynamam; oynasam da ağır oyunlar oynamam. Düşük grafikte 60 FPS’e yakın alsam yeter.

Günlük kullanım, batarya ve kamera benim için önemli. 20.000 TL civarında bütçem var; Poco X7 Pro, Honor 400, Samsung Galaxy A56 arasında kaldım.

Forumlarda da gezindim; bir de son zamanlarda zam da yedi telefonlar, konu açmak istedim. Kamera önemli olduğu için YouTube’dan vs. karşılaştırma videoları izledim. Honor 400 bir tık daha iyi geldi A56’ya göre. X7 Pro’nun da işlemci performans odaklı olduğunu gördüm ama hiçbirinin kamerası çok kötü değil. Sizce hangisini almalıyım?

2019’dan beri Honor 8C kullanıyorum.

Şu an fiyatları da şöyle:

A56 - 23.899,00 TL (8 GB RAM, 256 GB)
Honor 400 - 23.999,00 TL (8 GB RAM, 256 GB)
X7 Pro - 24.749,00 TL (12 GB RAM, 512 GB)

Selamünaleyküm, yakın zamanda telefon alacağım.

Çok oyun oynamam; oynasam da ağır oyunlar oynamam. Düşük grafikte 60 FPS'e yakın alsam yeter.

Günlük kullanım, batarya ve kamera benim için önemli. 20.000 TL civarında bütçem var; POCO X7 Pro, Honor 400, Samsung Galaxy A56 arasında kaldım.

Forumlarda da gezindim; bir de son zamanlarda zam da yedi telefonlar, konu açmak istedim. Kamera önemli olduğu için YouTube'dan vs. karşılaştırma videoları izledim. Honor 400 bir tık daha iyi geldi A56'ya göre. X7 Pro'nun da işlemci performans odaklı olduğunu gördüm ama hiçbirinin kamerası çok kötü değil. Sizce hangisini almalıyım?

2019'dan beri Honor 8C kullanıyorum.

Şu an fiyatları da şöyle:

A56 - 23.899, 00 TL (8 GB RAM, 256 GB)
Honor 400 - 23.999, 00 TL (8 GB RAM, 256 GB)
X7 Pro - 24.749, 00 TL (12 GB RAM, 512 GB)

A56 senin için en iyisi. Eğer daha fazla detay istersen yazabilirsin.

Samsung işlemci olarak Honor'dan önde. Onun dışında donanım olarak Honor daha iyi, ama uzun ömürlü olsun dersen kesinlikle Samsung. Çünkü hem 3 yıl fazla güncelleme alıyor, hem de işletim sistemi çok daha stabil ve güzel. Kısa vadeli dersen Honor, uzun ömürlü dersen Samsung. Honor'un önde olduğu konularda da Samsung üzmez zaten.

Samsung işlemci olarak Honor'dan önde. Onun dışında donanım olarak Honor daha iyi, ama uzun ömürlü olsun dersen kesinlikle Samsung. Çünkü hem 3 yıl fazla güncelleme alıyor, hem de işletim sistemi çok daha stabil ve güzel. Kısa vadeli dersen Honor, uzun ömürlü dersen Samsung. Honor'un önde olduğu konularda da Samsung üzmez zaten.

Açıkçası Honor arka kamera, ekran ve modem haricinde öne geçtiği konu yok Samsung'a göre.
Samsung ise sağlamlık, malzeme kalitesi, ön kamera ve yazılımda öne geçiyor.
Geriye kalanlar çok denk (batarya performansları bayağı benzer.)
İkisinin de ömrü yakın olur işlemcileri çok yakın aynı segmentteler Samsung'un güncelleme işini beceremezse ömürleri aynı kalır.
Ortalama 4-5 sene kullanılacak cihazlar.

Açıkçası Honor arka kamera, ekran ve modem haricinde öne geçtiği konu yok Samsung'a göre.
Samsung ise sağlamlık, malzeme kalitesi, ön kamera ve yazılımda öne geçiyor.
Geriye kalanlar çok denk (batarya performansları bayağı benzer.)
İkisinin de ömrü yakın olur işlemcileri çok yakın aynı segmentteler Samsung'un güncelleme işini beceremezse ömürleri aynı kalır.
Ortalama 4-5 sene kullanılacak cihazlar.

Uzun ömürlü olması için iyi bir işlemciden daha çok iyi bir işletim sistemi gerekiyor. Ömürleri yakın olmaz.

Gündelik kullanım için Galaxy A56 alın ama 24K'ya değil, 22K'ya. Almayı planladığınız yer biraz pahalıya satıyor sanırım. Normalde Honor 400'de öneririm fakat en ucuz 24K'ya satıldığından dolayı şu anki fiyatını pahalı buluyorum.

Gündelik kullanım için Galaxy A56 alın ama 24.000 TL'ye değil, 22.000 TL'ye. Almayı planladığınız yer biraz pahalıya satıyor sanırım. Normalde Honor 400'de öneririm fakat en ucuz 24.000 TL'ye satıldığından dolayı şu anki fiyatını pahalı buluyorum.

Honor'un ederi 18-19k fazlasını A56 varken hak etmiyor.
@XPlasma aynı zamanda Samsung eğitim indiriminde de 128 20k 256 22K. Oradan da alabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı