POCO X7 Pro vs Honor 400

Bütçe
20.000 - 24.000

Alquard

Megapat
Selamlar, genelde mobil üzerinden neredeyse hiç oyun oynamıyorum fakat oynarsam nadiren Wild Rift tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum, FPS manyaklığı bir durumum yok. Ağırlıklı olarak araba sürerken navigasyon kullanacağım bu yüzden batarya, ekran ve GPS kalitesi benim için biraz daha ön planda. Fotoğraf ve video çekim performansı benim için çok kritik değil. Bu iki model arasında kararsız kaldım, sizce hangisini almam gerekir?

Honor 400.

Honor 400 tercihimdir.

İnternette araştırdığıma göre POCO'nun benchmark testleri ve özellikleri daha yüksek görünüyor, Honor 400 önerme sebebiniz nedir?

Kasa kalitesinde kullanılan malzemenin kalitesi, kamera, ekran kalitesi, yazılım, daha verimli şarj ömrü, ağırlık ve incelik konusunda daha iyi, ısınmadada aynı şekilde Honor 400 daha iyi, sadece işlemciye bakarsak X7 Pro daha iyi ama siz FPS ile işim olmadığınızı söylediniz bu yüzden Honor 400 sizin için daha iyi bir tercih olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…