lorenzA Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 İyi sosyaller. Başlıkta da belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha iyi olur?
İyi sosyaller. Başlıkta da belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha iyi olur?
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.678 Çözümler 52 17 Mart 2025 #2 lorenzA dedi: İyi sosyaller. Başlıkta da belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... X7 Pro daha mantıklı.
lorenzA dedi: İyi sosyaller. Başlıkta da belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... X7 Pro daha mantıklı.
C CodyTravers Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 lorenzA dedi: İyi sosyaller. Başlıkta da belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Merhaba, X7 Pro, magic 7 Lite'nin rakibi değil. İki cihaz arasında direk X7 Pro seçmek çok daha mantıklı olacaktır. İyi akşamlar.
lorenzA dedi: İyi sosyaller. Başlıkta da belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Merhaba, X7 Pro, magic 7 Lite'nin rakibi değil. İki cihaz arasında direk X7 Pro seçmek çok daha mantıklı olacaktır. İyi akşamlar.
creperking Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 Oyun için X7 Pro daha mantıklı.
Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 lorenzA dedi: İyi sosyaller. Başlıkta da belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... X7 pro.
lorenzA dedi: İyi sosyaller. Başlıkta da belirtiğim gibi iki telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... X7 pro.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.388 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #6 Çok apayrı amaçlar için kullanılacak cihazlar. Magic 7 lite batarya ve yazılım olarak önde. X7 Pro oyun amaçlı bir cihaz. Hangisi sizin için önemliyse onu alın.
Çok apayrı amaçlar için kullanılacak cihazlar. Magic 7 lite batarya ve yazılım olarak önde. X7 Pro oyun amaçlı bir cihaz. Hangisi sizin için önemliyse onu alın.