wozeky Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Elimde GT20 Pro var ve sarji bana gün icinde yetmiyor. Ekranin parlakligida yetmiyor. Bu telefonla takas yapmak istiyorum nasildir?
Elimde GT20 Pro var ve sarji bana gün icinde yetmiyor. Ekranin parlakligida yetmiyor. Bu telefonla takas yapmak istiyorum nasildir?
Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #2 wozeky dedi: Elimde GT20 Pro var ve sarji bana gün icinde yetmiyor. Ekranin parlakligida yetmiyor. Bu telefonla takas yapmak istiyorum nasildir? Genişletmek için tıkla... Mantıklı olur, iyidir. Batarya olarak gayet iyi, ekran parlaklığıda memnun eder. Performans olarak da biraz daha iyi. Son düzenleme: 9 Mayıs 2025
wozeky dedi: Elimde GT20 Pro var ve sarji bana gün icinde yetmiyor. Ekranin parlakligida yetmiyor. Bu telefonla takas yapmak istiyorum nasildir? Genişletmek için tıkla... Mantıklı olur, iyidir. Batarya olarak gayet iyi, ekran parlaklığıda memnun eder. Performans olarak da biraz daha iyi.
wozeky Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 Taha2008 dedi: Mantıklı olur, iyidir. Batarya olarak gayet iyi, ekran parlaklığıda memnun eder. Performans olarak da biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Taha2008 dedi: Mantıklı olur, iyidir. Batarya olarak gayet iyi, ekran parlaklığıda memnun eder. Performans olarak da biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #4 wozeky dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.