Poco X7 Pro vs iPhone 13

Hakan Efe3301

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle şunu söyleyeyim, telefonu sağ tek elle kullanabiliyoruz. Sol elim rahatsız ve hep Android telefon kullandım iOS hiç kullanmadım. Yeni bir cihaz alma aşamasındayım, Poco X7 Pro 8/256 (20K) TR sıfır garantili, iPhone 13 (31-34k) TR sıfır. Sizce hangisi daha mantıklı fiyat performans?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu söyleyeyim, telefonu sağ tek elle kullanabiliyoruz. Sol elim rahatsız ve hep Android telefon kullandım iOS hiç kullanmadım. Yeni bir cihaz alma aşamasındayım, POCO X7 Pro 8/256 (20k) TR sıfır garantili, iPhone 13 (31-34K) TR sıfır. Sizce hangisi daha mantıklı fiyat performans?

Bütçe çıkarsa S24 almalısınız, bütçe çıkmazsa S24FE öneririm.

Öncelikle şunu söyleyeyim, telefonu sağ tek elle kullanabiliyoruz. Sol elim rahatsız ve hep Android telefon kullandım iOS hiç kullanmadım. Yeni bir cihaz alma aşamasındayım, POCO X7 Pro 8/256 (20k) TR sıfır garantili, iPhone 13 (31-34K) TR sıfır. Sizce hangisi daha mantıklı fiyat performans?

İkisi de fiyatını hak etmiyor. Bütçe nedir?

13 güncelliğini koruyan bir cihaz yalnız sürekli güncelleme alması ve 4 GB RAM olması birkaç sene içinde yetersiz kalmasına sebep olacak. Bende eski telefonumu satınca 13 almıştım ama biraz kullanınca ileriye yönelik olmadığını düşünüp iade ettim. Yerine 16e aldım şimdilik memnunum en azından 5 yıl kafam olacak.

Öncelikle şunu söyleyeyim, telefonu sağ tek elle kullanabiliyoruz. Sol elim rahatsız ve hep Android telefon kullandım iOS hiç kullanmadım. Yeni bir cihaz alma aşamasındayım, Poco X7 Pro 8/256 (20K) TR sıfır garantili, iPhone 13 (31-34k) TR sıfır. Sizce hangisi daha mantıklı fiyat performans?
Ben Xiaomi Red Note 8 kullandım Note 7 kullandım bu iki telefon kullanınca Xiaomi'den feci bir şekilde soğudum iphone'a geçiş yaptım iPhone 13 kullandım 2 senedir iphone iyi ama tam tatmin etmiyor ama çünkü pahalı iPhone kalitesinde olan marka desen Samsung S serisi iyi ile onun harici özellik olarak diğer markalar iyi olsa da kalite olarak yok yani sıfırlar.

Ben Xiaomi Red Note 8 kullandım Note 7 kullandım bu iki telefon kullanınca Xiaomi'den feci bir şekilde soğudum IPhone'a geçiş yaptım iPhone 13 kullandım 2 senedir iPhone iyi ama tam tatmin etmiyor ama çünkü pahalı iPhone kalitesinde olan marka desen Samsung S serisi iyi ile onun harici özellik olarak diğer markalar iyi olsa da kalite olarak yok yani sıfırlar.

Sizinki 1.4 Egea'dan Ferrari'ye geçmek gibiymiş.

13 güncelliğini koruyan bir cihaz yalnız sürekli güncelleme alması ve 4 GB RAM olması birkaç sene içinde yetersiz kalmasına sebep olacak. Bende eski telefonumu satınca 13 almıştım ama biraz kullanınca ileriye yönelik olmadığını düşünüp iade ettim. Yerine 16e aldım şimdilik memnunum en azından 5 yıl kafam olacak.

Hocam mevzu RAM değil IPhone'larda 4 GB RAM yeterlidir keşke o bütçeye iPhone 15 alsaydnız benim gözümde iPhone16'e 13'ten bile düşük bir telefon arka tasarımı falan çok kötü mağazlara gittiğimde hız testi açısından neredeyse aynılar.

Hocam mevzu RAM değil IPhone'larda 4 GB RAM yeterlidir keşke o bütçeye iPhone 15 alsaydnız benim gözümde iPhone16'e 13'ten bile düşük bir telefon arka tasarımı falan çok kötü mağazlara gittiğimde hız testi açısından neredeyse aynılar.

Hocam 15 ve 16e arasında kalmıştım yalnız 42'ye 16e tercih ettim. 15 geniş acı ve dinamik ada hariç 16e nin gerisinde diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı