POCO X7 Pro vs Mi 14T

14T daha mantıklı olur, kamera olarak daha iyi ve sorunsuz. Kayıtlı alırsın TR cihazı gibi kullanırsın, bir problem olmaz. Tek eksiği veya farkı yurt dışı cihazların garanti ve servis hizmetleri yok bunu belirteyim.

14T daha mantıklı olur, kamera olarak daha iyi. Kayıtlı alırsın TR cihazı gibi kullanırsın, bir problem olmaz. Tek eksiği veya farkı yurt dışı cihazların garanti ve servis hizmetleri yok bunu belirtiyim.

IMEI falan sorun olmaz onları hallederim de benim için tek sorun telefon ısınıp performans kaybı yaşamaması çünkü iki telefonda oynadığım oyunlarda aynı değerleri veriyor.

IMEI falan sorun olmaz onları hallederim de benim için tek sorun telefon ısınıp performans kaybı yaşamaması çünkü iki telefonda oynadığım oyunlarda aynı değerleri veriyor.
14T pubg de 90 Fps veriyor. X7 pro 120 fps veriyor, pubg oynuyorsan diye soyleyım. Onun harici oynatırlar bir sıkıntı yaratmazlar, havaların sıcak olmasıyla daha çok ısınır cihazlar o yüzden soğutucu alabilirsin.

14T PUBG de 90 FPS veriyor. X7 Pro 120 FPS veriyor, PUBG oynuyorsan diye soyleyım. Onun harici oynatırlar bir sıkıntı yaratmazlar, havaların sıcak olmasıyla daha çok ısınır cihazlar o yüzden soğutucu alabilirsin.

Isınması da sıkıntı değil sadece FPS düşüşü yaşamak istemiyorum.

Şebeke sorunu varsa iyi ya zaten milletle konuşmayı sevmiyorum. Bir de şimdiki telefonum var onu kullanırım aramaya vs.

İnternette oyun testleri var PUBG gibi ağır oyunu bile sabit 120 FPS oynatıyor X7 Pro FPS düşüşü şarj azken olabilir sadece %5 falan kalınca normal şekilde FPS düşebilir.

Bende şimdilik POCO'yu düşünüyorum bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı