POCO X7 Pro vs Nothing Phone 2A

Phonix31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Aklımda 2-3 seçenek var. Bunların bazıları Nothing Phone 2A Nothing Phone 1 POCO X7 Pro. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Çok oyun oynamam ama illaki oynarım. Genel kullanım amacim günlük hayatta Instagram YouTube vb gibi uygulamalarla takılmak ve ara sıra oyun oynamak. Bu oyunlarsa PUBG, PES Clash Royale gibi oyunları şu an kullandığım telefon Redmi 10. 2022 telefon ciddi anlamda aşırı takılıyor ve bu rahatsız edici oluyor. Sizce Xiaomi telefonlari alınır mı? Bu telefonda yazılımsal veya donanımsal sıkıntı olur mu? İleride kasma yaratır mı? (1-2 yıl içinde ) Sizin görüşleriniz merakla bekliyorum. Hayırli Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nothing.

Nothing donanım olarak zayıf ama yazılım olarak POCO'ya göre iyi. Ben POCO'yu tercih ederdim.

Peki neden nothing POCO nothinge göre daha performansli.
Çinli markaların sorunları bitmiyor, ben sırf arayüz için almazdım açıkçası, sürekli cart curt verinizi paylaşıyoruz onaylıyor musunuz pencereleri çıkan ve içinde tonla bloatware ile gelen telefonlar. Yazdığın oyunları zaten iki telefon da gayet iyi oynatıyor ve çok oynamıyorsan zaten Nothing daha mantıklı bence. Sırf performans isterim diğer şeyler umrumda değil dersen POCO al geç.

Nothing donanım olarak zayıf ama yazılım olarak POCO'ya göre iyi. Ben POCO'yu tercih ederdim.

Yazılım olarak Nothing çok daha hızlı ve stabil, Poco'nun içerisinde yüzlerce gereksiz uygulama var.Nothing her türlü daha doğru tercih olur.ne ısınma ne de donma sorunu var.

Aşağıdaki sayfalarda xiaomi'de bulunan bloatware'lerede yer vermişler.Bu makaleyi okuyun zaten ona göre kafanızda daha doğru tercih şekillenecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…