POCO X7 Pro vs Redmi 14 Pro Plus vs mi 14T

Bütçe
10000 - 20000

Realicon

Centipat
Daha fazla  
Şu an POCO X3 NFC kullanıyorum. İlk çıktığında almıştım ve kamera haricinde memnunum fakat eskidiği için yenilemek istiyorum. Yurt dışı olarak alacağım ve Instagram story post kalitesi iyi olsun istiyorum. Aşırı bir oyun oynamam iş için kullanırım ve uzun ömürlü olarak düşünüyorum(3, 4 yıl en az). Sizce POCO X7 Pro mu Redmi 14 Pro Plus mı yoksa Xiaomi 14T mi almalıyım? Hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera ve malzeme kalitesi önemsizse 14T'ye ihtiyacınız yoktur. Yurt dışı telefon almak yerine yurt içi X7 Pro almış olursunuz.

Kamera ve malzeme kalitesi önemsizse 14T'ye ihtiyacınız yoktur. Yurt dışı telefon almak yerine yurt içi X7 Pro almış olursunuz.
Kamera önemli yurt dışı her zaman tercihimdir.

14T Pro almaya bak, başka hiç bir şeye bakma. Kamera olarak amiral gemisi düzeyinde hatta fazlası. Diğer özellikleri zaten iyi.

14T Pro almaya bak, başka hiçbir şeye bakma. Kamera olarak amiral gemisi düzeyinde hatta fazlası. Diğer özellikleri zaten iyi.

Peki sence 10k civarına Redmi 14 Pro mu almak mantıklı yoksa gidip 24 25k civarına 14T Pro almak mı? Çok bir oyun oynamıyorum zaten bilgisayardan oynuyorum oyunları sadece beni uzun süre götüsün ve kamerası biraz iyi olsun yeter çok sık story de atmıyorum instegrama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…