POCO X7 Pro vs Samsung Galaxy A56

Alcazar90

Decapat
Daha fazla  
Bütçem bu 2 telefonun arasında hangisini önerirsiniz günlük kullanım için? Çok oyun oynayan birisi değilim, Clash Royale tarzı oyunlar dışında. Akıcı olmasını umuyorum, kararsız kaldım ikisi arasında.

Bütçem bu 2 telefonun arasında hangisini önerirsiniz günlük kullanım için? Çok oyun oynayan birisi değilim, Clash Royale tarzı oyunlar dışında. Akıcı olmasını umuyorum, kararsız kaldım ikisi arasında.

Çok oyun oynanıyorsan A56 alternatif olarak Honor 400 modeline göz atabilirsiniz, gerçi çok oyun oynasanda POCO'da F serisi varken X serisi pek tercih edilmez.

A56 uzun ömür kullanmak istiyorsan ve çok oyun oynamıyorsan en iyisi, ama Poco oyun tarafında kazanıyor ancak uzun ömürlülük ve yazılım tarafında fena kaybediyor. Seçim senin. Bana göre Galaxy A56.

Yazılım falan diyenler olacaktır.
A36 kullanıyorum Samsung yazılımı şöyle iyi böyle stabil falan diyenler vardı bunda da arayüzde ara ara takılmalar yaşıyorum realme 12 4g de bile bu kadar hissedilir fark yok one uı 7 ile de alakalı olabilir.

Honor 400 öneririm.

Son düzenleme:
Günlük kullanım, yazılım vb. için. A56. çok oyun oynayan birisi değilseniz, küçük çaplı oyunları oynuyorsanız A56 ya da Honor 400 önebilirim. Ama tek bir tercih yapacak olsaydım, A56'ı seçerdim.

Yazılım falan diyenler olacaktır.
A36 kullanıyorum Samsung yazılımı şöyle iyi böyle stabil falan diyenler vardı bunda da arayüzde ara ara takılmalar yaşıyorum Realme 12 4G de bile bu kadar hissedilir fark yok One UI 7 ile de alakalı olabilir.

Honor 400 öneririm.

One UI 7'nin en iyi arayüz olduğunu söylüyorlar, anneme A36 aldım ve dediğiniz gibi takılmalar var. Elimde nothing OS 3.2 yüklü Phone 1 var ve fosil bir cihaz olmasına rağmen cihaz yağ gibi akıyor. S24 FE'de de zaman zaman arayüz sorunları yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı