POCO X7 Pro vs Xiaomi 14T Pro

Bütçe
24000
Hocam yarın gidip alacağım inşallah üzmez.

Dedikleriniz arasından 14T Pro daha iyi. Yazılım optimizasyonu dışı fazla üzeceğini sanmıyorum. Sonuçta belli bir fiyatı geçti mi alacağın hemen hemen hiçbir Android bu ne böyle keşke almasaydım dedirtmiyor kolay kolay.

Yazılım olarak veya cihazın performansı olarak hiç endişem yok, tek endişem yurtdışı olduğu için işlem görecek veya arkadaşın dediği gibi kayıt işlemi olacak onlarda problem yaşamam umarım. O işlem sonrası garanti kapsamından çıkacağı için her şey olabilir. Genel olarak servislerle bir işim olmadı bu zamana kadar hiç garantiye gönderme falan olmadı hiçbir cihazımı ama olmayınca işte insan ya olursa diye düşünüyor.

Yurt dışı işlerini pek bilmiyorum ama şunu diyebilirim garanti işi çok nadir oluyor. Teknoloji biraz da şans işi. HyperOS içinde sorun yok derseniz sizi optimizasyonu dışı etkileyecek bir durumu olmaz o da zaten optimizasyon olarak sıkıntı yaşarken bile belli bir kalitede olan bir cihaz. Şimdiden hayırlı olsun.
YD olarak en iyi Xiaomilerden biri.

Teşekkür ederim hocam. Şuan zaten mevcut cihazım redmi note 9 pro. Artık eskidi ve kamerası felan çok zayıf. O yüzden değişiklik düşündüm. Yoksa cihaz halen performansını veriyor ama eskide işte işlevleri.

Memnun musunuz?

Hocam merhabalar, belirttiğim gibi 14T pro aldım. 2 aydır kullanıyorum şarjı olsun kamerası olsun ben memnunum. Tek yaşadığım problem 1-2 kez şarjı takmama rağmen cihaz şarj olmuyordu kapatıp açtığımda düzeldi onun haricinde hiçbir problem yaşamadım. Cihazı kullanması gayet keyifli.

Teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…