POCO X7 Pro vs Xiaomi 14T

tunahan.34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2 telefon arasında kaldım. Yurt dışı alacağım, kayıtlı POCO X7 Pro vs Xiaomi 14T. Bir tane oyun oynuyorum pes. Hangisi daha uzun yıl götürür beni? Arada 2bin oynuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinse poco x7 pro. Ama kamerası falan berbat diğer cihaza göre.
"Berbat" demek biraz abartılı ve komik olmuş.

Poco’nun işlemcisi, amiral gemisi sınıfında güçlü bir işlemcidir ve oyun performansı açısından tam verim sağlar. Kamerası ise beklentileri karşılar; elbette Xiaomi serilerine göre bazı farklar olacaktır. X5 Pro kullanan biri olarak, kamerasından oldukça memnunum. Hatta fotoğrafları görenler cihazı iPhone sanıyor. Sadece gece çekim performansı zayıf, onun dışında sorun yok.

Eğer kamera performansı senin için öncelikliyse ve işlemcisi yeterli olsun diyorsan, Xiaomi tercih edebilirsin.
Yalnızca oyun odaklı bir telefon istiyorsan, kamerası da günlük kullanımda işini görsün diyorsan, Poco’yu tercih et derim. Sıfır ve temiz bir cihazla kafan rahat olur.

Son düzenleme:
POCO X7 Pro'yu "oyun için ise..." diyerek önermek çok saçma. Hem daha dayanıklı(düşmeye ve çizilmeye) ekranı daha iyi, işlemci sadece oyunlara etki etmiyor diğer uygulamalarda gezerken de 0 kasma donma olduğu için çok iyi. Kameraya berbat demeniz de çok saçma @Talisca06 yapay zeka kamerası, 4K 60 FPS video seçeneği ile kamera performansı hiç de fena değil hatta çok iyi.

Merhaba 2 telefon arasında kaldım. Yurt dışı alacağım, kayıtlı POCO X7 Pro vs Xiaomi 14T. Bir tane oyun oynuyorum pes. Hangisi daha uzun yıl götürür beni? Arada 2bin oynuyor.
Xiaomi 14T seni daha uzun süre götürür.

Daha güçlü işlemci (Dimensity 8300),
Daha iyi kamera ve yazılım desteği,
Güncelleme ömrü daha uzun hocam.

Son düzenleme:
İfadeler: kxy
Islemcisi bir tık daha iyi diye POCO onermek sacma. 14T daha iyi bir cihaz. POCO'nun sorunlarini anlatmak oldukca uzun surer. Uzun omurlu bir cihaz degil.

Ben kameraya berbart demedim aksine açıklamasını yaptım onceki arkadaşa cevap verdim tekrar okumanızı tavsiye ederim dikkatli.

Xiaomi 14T seni daha uzun süre götürür.

Daha güçlü işlemci (Dimensity 8200 Ultra),
Daha iyi kamera ve yazılım desteği,
Güncelleme ömrü daha uzun hocam.

Islemci olarak POCO Dimensity 8400, 14T 8300 kullanıyor. POCO daha guclu ama ayni zamanda daha verimsiz. Islemcisi big small mimarisine uymuyor. Small verimlilik cekirdekleri yok bu yuzden verimsiz. Isiniyor ve uzun omurlu degil. Ne kadar cekirdeklerinin kendisi verimli olsa da islemci tamamina bakildiginda verimlilikte cok geride. 14T her sekilde daha iyi bir secenek.

Xiaomi 14T, hem mimari hem yazılım hem de uzun ömür açısından daha iyi ve dengeli bir tercih.
POCO işlemci kağıt üstünde güçlü görünse de, gerçek kullanımda ısınıp performans düşüşü yaşatabilir sonuç itibariyle biri orta segment kralı biri amiral gemisi sınıfı 14T tavsiye ettim zaten.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…