POCO X7 Pro vs Xiaomi 14T

14T'ye göre berbat dedim kamerasına POCO X7 Pro ve 14T kullandım 2 3 ay falan performans açısından hiç üzmedi POCO X7 Pro ama kamera olarak aynı şeyi söyleyemem özellikle ön kamera çamur gibi şu an ise 14T Pro var.

Bir de kesinlikle şöyle bir şey var. POCO gibi cihazlarda bir süre sonra ekran dokunma hassasiyeti azalıyor nedense. Bir yerde okumuştum ve benim başıma da gelmişti.

14T öneririm, hem kaliteli bir kameraya sahip ve oyunlarda da üzmez, uzun bir sürede götürür. Daha iyi bir kamera istiyorsan x7 pro almayacaksın kısaca, kamera odaklı değil, hiç yoktan idare eder bir kamerası var arkası gene idare eder ama ön kamerası kötü.

Son düzenleme:
Sizce hangisini uzun yıl kullanam kamera ara sıra kullanıyorum.

Başka öneri var mı 18 bin TL yurt dışı fiyat iyi mi?

O kadar para eder miki gündelik işler yapıyorum ya da GT 20 Pro veya POCO X6 Pro mu alsam ucuza biraz daha.

O kadar para eder miki gündelik işler yapıyorum ya da GT 20 Pro veya POCO X6 Pro mu alsam ucuza biraz daha.
Eder hocam yurt dışı alıyorsun birde, server kayıt yaptır veya hazır server kayıtlı al güzelce kullan. Bu modellere geçme, uzun ömürlü olmazlar özellikle infinix gt 20 pro: çok şikayeti var.

Hocam bekle ve yurt dışı POCO F7 al. 13 veya 15 olur. 8S Gen4 ile gelecek ve tahminimce 8gen3'ten azıcık güçsüz 8gen 2'den güçlü olacak. Dimensity 8300 ve 8400'ü tokatlar. Ayrıca F serisi toplum tarafından X serisine nazaran daha sorunsuz olarak biliniyor. POCO F6 serisi öyleydi ama F7 de öyle olur mu bilmem. Çünkü bayağı ucuz gelecek gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…