POCO X7 Pro vs Xiaomi 14T

Ne zamana çıkar ki o kadar fiyat olur mu 15e falan.

Ne zamana çıkar ki o kadar fiyat olur mu 15e falan.

Evet yurt dışı olarak Sahibinden'de 15e satarlar diye düşünüyorum. Çünkü F7 Pro ilk çıktığında 30000 liraydı. F7 26 bin olur desek YDS'i 15 olur gibi. Satıcıların insafına kalmış.

İşlemcisi nasıl olur sence iyi mi?

8400 ve 8300'den kesinlikle daha iyi olur. Ayrıca Winlator'den bilgisayar oyunlarını oynayabilirsin. Dimensity işlemciler bunu desteklemiyor. 8400 8S gen3 ayarında bir işlemci iken POCO F7'de 8S gen 4 olacak. Yani F7 bir seri daha yüksek bir işlemciye sahip olacak.

O Redmi Turbo 4 Pro, bizim ülkeye gelmez ama yurt dışı satan bulabilirse alabilir. Bizde F7 olarak geçecek büyük ihtimalle: Dimensity 8400 olacak ve X7 Pro'yla tamamen aynılar arka kamera da ufak ayrıntılar ve batarya harici.

Son düzenleyen: Moderatör:

POCO F7 8400 ile gelecek diyen sadece epey var. YouTuber'larin neredeyse hepsi Redmi Turbo 4'ün yeniden markalanmış hali olacak diyor. POCO F serisi bir cihazın orta segment Dimensity işlemci ile geleceğini sanmam. Öyle olursa X serisi ne iş yapacak?

Türkiye ye dimensity ile gelir diye düşünüyorum ben ya da tam terside olabilir gelsin bakacaz. Dimensity koyarlarsa X7 pronun adını değiştirip satmak olur, iyice bocalarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…