AlperenKara
Megapat
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir araştırdığım ve canıma tek eden bir mesele var. Pocophone F1 cihazım için batarya almak istiyorum ancak bildiğiniz gibi eski telefonlara batarya almak gerçekten bir eziyet. Orijinal pilim artık günde 2-3 kere şarj istemeye başlayınca 6 ay önce telefonum için batarya arama serüvenine girdim. Araştırdığımda ya yan sanayi ve yorumlarına bakarak asla kaliteli olmadığına kanaat getirdiğim N11 bataryaları ya da Deji ve rova gibi marka olan ve birçok kullanıcısı olan bataryalar arasında seçim yapmam gerektiği zaman Deji'yi tercih ettim. Şu an pili kullanmamın 6. ayı ve günde en az 2 kere şarj ister hale geldi. Canıma tak eden nokta ise paramın olması ve orijinal batarya alamamam. İlk gün gibi performans alacak olsaydım 1200 lira bile öderdim bataryaya. Xiaomi'yle görüştüğümde şehrinizdeki teknik servislere gidin diyorlar. İlk sorum, acaba teknik serviste orijinal batarya satıyor ya da takıyorlar mı? İkinci sorum, eğer satmıyorlarsa bana önerebileceğiniz ve gerçekten orijinale yakın bir marka, bir batarya var mı? Fiyatı kesinlikle önemli değil.
Son düzenleyen: Moderatör: