Pocophone F1 şarj aleti önerisi

abd boom

Decapat
2 Yıldır Xiaomi Pocophone F1 kullanmaktayım bugüne kadar kutu içerisinden çıkan adaptör ve kabloyu kullanıyordum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak bugün cihazı şarja taktım ve şarj kablosunun ucunun çok ısındığını ayrıca çok yavaş şarj olduğunu fark ettim. Cihazda bir sorun olup olmadığını anlamak adına farklı şarj aletleri ve kabloları ile denemeler yaptım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Bu nedenle yeni kaliteli bir şarj adaptörü ve şarj kablosu almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Cihazın desteklediği teknoloji ve W değerleri görselde mevcut.
POCO_F1_BATARYA.jpg

Hocam ekran süreniz nedir ve hangi ROM u kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim acaba attığınız ürün 18 W mı? Cihaz Qualcomm Quick Charge 4.0+ destekliyor diye 4.0+ destekli bir adaptör alsam sorun olur mu? Alırsam bana ne artı sağlar?
Buyrun, 4.0 hocam.
Şarj kablosu olarak da bunu öneririm hocam.

Ekran süresi kullanıma göre değişiklik gösterse de genel olarak iki yıldır memnunum. Global kullanıyorum herhangi bir ROM yüklemedim. MIUI 12 ile birlikte şarjım daha stabil oldu gibi hissediyorum.
Güzel cihaz hocam, 2-3 yıl daha gider diye düşünüyorum taş gibi SD 845 ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı