Pod cihaz alınır mı?

monai

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon RX 590 Saphire Nitro+
Intel Core i5-13400F
GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz (2X)
THERMALTAKE LITEPOWER 650W
Puff'tan poda geçiş yapacağım, ama nereden alacağımı bilmiyorum. Düşündüğüm cihaz Smok IPX80, yaşadığım yer küçük bir yer olduğundan satan kişi yok, daha önceden siteden veya gruplardan alan varsa beni yönlendirebilir mi? Bir de hem bulunabilir ve kaliteli olan likit markası nedir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esf Forum'dan cihaz ve yedek malzeme alabilirsin. Oradaki satıcılar yüksek oranda orijinal ürün satıyor ve dolandırıcı değil. Hem sıfır hem ikinci el var. Hatta bugün oradaki bir satıcıdan aldığım kartuşum geldi ve ürün orijinal sorgulattım. Onun dışında Telegram gruplarından alabilirsin ama çok dikkatli olmalısın alacağın kişiyi araştırıp gruplarda referans var mı diye sormalısın grup ismi veremiyorum e sigara Telegram diye internette aratırsan gruplar çıkar. Puff'lar sisha hariç mtl çekim siz DL çekim cihaza geçiyorsunuz haliyle masrafı daha çok olacaktır cihazı alırken yanında yedek coil de alın mutlaka. Likit olarak e-likit tercih etmelisiniz başta moby labs, manhattan, j. Vaper tercih edebilirsiniz sonrasında kendi likitlerinizi üretmeniz birçok anlamda daha iyi olur.

Hocam smok IPX80 kullanan bir arkadaşım vardı ona sordum Voopoo drag X2 al daha iyi dedi şu an o cihazı düşünüyorum sağ olun dediğiniz foruma bakacağım.

Hocam smok IPX80 kullanan bir arkadaşım vardı ona sordum Voopoo drag X2 al daha iyi dedi şu an o cihazı düşünüyorum sağ olun dediğiniz foruma bakacağım.

O cihaz daha pahalı ama yeni. Eğer alacaksanız pil de almanız lazım o cihaza, mümkünse 2 adet sahte olmayan bilindik isimli pil alın. Aspilsan'ın 18650 pillerini önerebilirim 2'si 350 lira civarına geliyor Hepsiburada'da.

Hocam pil neden gerekli dayanmıyor mu yoksa yedek olması acısından mı?

Hocam pil neden gerekli dayanmıyor mu yoksa yedek olması acısından mı?

Kutudan pil çıkmıyor, eğer sıfır alırsanız 18650 pil almadan cihazı kullanamazsınız. Ama içiminiz fazla olursa 1 pil dayanmayabilir, o yüzden 2. bir pil önerdim mesela dışardasınız şarjı bitti kapağını açıp direk 2. yi takıp kullanabilirsiniz aynı zamanda zaman geçtikçe pil ömrü kısalacağından yeni bir pil takmanız gerekecek yedek pil de alın bence daha iyi olur.

Hocam bu esf sitesinde moderatorler onaylamıyor 1-2 gun gecti ama

Biraz sürüyor hocam, yeni hesap açın doğum tarihi cihaz bilgisini farklı bir şey girin bende de oyle oldu.

Cihaz kısmına elimde cihaz olmadığı için bir şey yazmadım ama inşallah kabul ediliriz

Cihaz kısmına elimde cihaz olmadığı için bir şey yazmadım ama inşallah kabul ediliriz

Bende Vozol yazmıştım başta o hesap kabul edilmedi sonra yeni hesap açtım ve farklı cihaz ismi girdim ve 12 saat geçmeden onayladılar Vozol yazdığım 2 haftada falan onaylandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…