Podcast videolarda hangi sözcükler yasak?

selimtti

Decipat
Yer
Beyazsaray
Muhabbetimin ve olayları yorumlamamın kendimce iyi olduğunu düşünüyorum. Kasa alabilirsem kendimce kısa olay özet, olay anlatımı yapacağım. En azından deneyeceğim. Fakat annemle bu konuda bana destek verip vermeyeceğini sorduğum zaman siyasete karışma diyor. Malum ülkede başka bir gündem olmadığı için istemesem de olaylara karışacak siyaset. Bana dava açılamaması adına kötü eleştiri olacak her cümleden önce "bence" deyip ifade özgürlüğünün altına mı sığınmalıyım? Nasıl konuşmalıyım? Dava açılamamasını sağlamak adına.

İsim vermeden siyaset yapabilirsin diye biliyorum çünkü bir çok podcast kanalı (beyaz kurt , khadal) böyle yapıyor dava yediklerini görmedim (beyaz kurt bir seferinde yemişti ama o davanın sebebi bir Twitch yayıncısını hedef gösterdiği için) Şimdiden Başarılar Kanalın İçin.

Hocam mesela siyaset karıştı olaya ve ben şu anki iktidar dedim. Bu hedef göstermeye girer değil mi?

Hocam mesela siyaset karıştı olaya ve ben şu anki iktidar dedim. Bu hedef göstermeye girer değil mi?

Girer hocam şu anki iktidar deyince belli kimin iktidarda olduğu ama geniuskender birçok böyle söylediği video var 2 defa ifadeye çağrıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…