PoE 2 mi Game Pass mi alınmalı?

Lafeuga1

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
3080
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Game Pass alıp Diablo 4 oynamak istiyorum çünkü Türkçe desteği var. Öte yandan Path of Exile 2 de çok ilgimi çekiyor. Daha önce bu tarz oyunları hiç oynamadım; sadece eskiden Drakensang oynamıştım. Bu tür hakkında pek bilgim yok ama Path of Exile dışarıdan biraz karmaşık görünüyor. Sizce alışılabilir mi, alınmaya değer mi? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Poe 2 zaten tam olarak çıktığında bedava çıkacak neden alasınız ki hocam? Game pass alın geçin.
Satın alırsa oyun içi para veriyor, oyun içinden normal almaya kalktığında daha pahalı oluyor o yüzden paketle oyunu şu an alması bir bakıma kârlı oluyor.

Ben aynı ikilemde kalıp şansımı PoE2'den yana kullandım ama ben aldığımda paketler zamlanmamıştı 15 USD'ye almıştım. PoE2 iyi bir oyun bence, Diablo 4 oynamadığım için ikisi arasında kıyaslama yapamıyorum.

Oyunun çıkışıyla çok yüksek ihtimalle Türkçe dil eklenecek PoE2'ye bu arada.

Satın alırsa oyun içi para veriyor, oyun içinden normal almaya kalktığında daha pahalı oluyor o yüzden paketle oyunu şu an alması bir bakıma kârlı oluyor.

Ben aynı ikilemde kalıp şansımı PoE2'den yana kullandım ama ben aldığımda paketler zamlanmamıştı 15 USD'ye almıştım. PoE2 iyi bir oyun bence, Diablo 4 oynamadığım için ikisi arasında kıyaslama yapamıyorum.

Oyunun çıkışıyla çok yüksek ihtimalle Türkçe dil eklenecek PoE2'ye bu arada.
Hocam hiç bilgim yok oyuna dair şu bahsettiğin oyun içi para mevzusu ne oluyor poe2 de? Neye yarıyor sadece kozmetik mi yoksa karakter kasmak için mi eşya veriyor? Bir de oyuna para yatırmadan oynananmaz mı güçlenmek için para gerekiyor mu her türlü?

Oyun içi para kozmetik itemler almaya yarıyor ama onlardan ziyade banka diyebileceğimiz storage için daha düzenli olmasını sağlayan yeni bölümler ekliyor. Kozmetikten çok storage sekmeleri için gerekiyor oyun içi para. Karakter geliştirmeye bir etkisi yok oyun içi paranın. Para yatırmadan da oynayabilirsiniz tabi ama dediğim gibi endgame kısmına ulaştığınızda cok fazla item düşecek bunları düzenli depolama ihtiyacı hissedeceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı