PÖH nasıl olunabilir?

ıronwhisper

Decapat
Daha fazla  
PÖH olmayı cok istiyorum ama üniversite olarak ne okumam lazım nereye nasıl başvuru yapmam lazım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Polis eğitim merkezine başvuru yapman lazım seni mülakata ve fiziki sınavlara tabii tutuyorlar başarılı olursan polis özel okuluna gidip yatılı ders alıyorsun ve PÖH oluyorsun.

Polis eğitim merkezine başvuru yapman lazım seni mülakata ve fiziki sınavlara tabii tutuyorlar başarılı olursan polis özel okuluna gidip yatılı ders alıyorsun ve PÖH oluyorsun.
peki polis meslek okuluna başvurabilmek için lise mezunu olmam yeterlimi yoksa üniversite mezunu olmammı lazım?

Peki polis meslek okuluna başvurabilmek için lise mezunu olmam yeterli mi yoksa üniversite mezunu olmammı lazım?

Polis meslek okuluna başvuru yapabilmek için üniversite sonrası KPSS ile POMEM'e girebilirsin veya TYT'den 250 ham puan alarak polis okuluna girebilirsin dostum.

Polis meslek okuluna başvuru yapabilmek için üniversite sonrası KPSS ile POMEM'e girebilirsin veya TYT'den 250 ham puan alarak polis okuluna girebilirsin dostum.
peki polis yüksek okulunu bitirdikten sonra atanma süreci felan cok sürüyormu mesela öğretmenler gibi? bide bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim

Peki polis meslek okuluna başvurabilmek için lise mezunu olmam yeterli mi yoksa üniversite mezunu olmammı lazım?

Yanlış anlama ama jandarma, polis olmak veya PÖH, jöh gibi yerlere dahil olmak, hayatına düzgün bir şekilde devam edemeyeceğin yerler lütfen seçimini yapmadan önce dikkatli düşün. Çünkü izin günün olmuyor, hayati tehlikeler hat safhada, hayallerini bozmak istemem ama gerçekten mental yoran meslekler bunlar haberin olsun, daha güzel meslekler var aynı maaşlı.

Peki polis yüksek okulunu bitirdikten sonra atanma süreci falan cok sürüyor mu mesela öğretmenler gibi? Bir de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

Polislikte atama gibi bir derdin olmuyor. Okulu bitirdiğin zaman seni çağrıyorlar ve nereye gitmek istediğini soruyorlar, sende olan yerleri seçiyorsun. Sıralaman yüksek ise önceliğin oluyor; Top 10 dasın istediğin şehri seçiyorsun, olur da düşük sıralamaya kalırsan ne varsa onu seçiyorsun.

bilgilendirdiğin için cok teşekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…