PÖH nasıl olunur?

lNeonsl

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Soru baslıktaki gibi PÖH nasıl olunur? Bildigim polislik okulundan POMEM ve PMYO'dan alınıyor ya da normal polisken alım oluyormuş. POMEM ve PMYO nedir ve polislik okuluna girmek için ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru baslıktaki gibi PÖH nasıl olunur? Bildigim polislik okulundan POMEM ve PMYO'dan alınıyor ya da normal polisken alım oluyormuş. POMEM ve PMYO nedir ve polislik okuluna girmek için ne yapmam lazım?

Şöyle söyleyeyim bende istiyorum gewçen sene puanım yetiyor gibiydi polisliğe ama tercih ve parkur vs çok yakın zamanda diye girememiştim boy kilo endeksi antrenman filan lazım bayağı.

Şunları sormam gerek başlıca:

• Dövmen, yara izi (geçemeyecek durumda veyahut bıçak izi) var mı,
  • Herhangi bir şekilde sabıkan var mı,
  • Önceden kullandığın kırmızı reçete (lyrica, concerta vs) var mı?

Şunları sormam gerek başlıca:

• Dövmen, yara izi (geçemeyecek durumda veyahut bıçak izi) var mı,
  • Herhangi bir şekilde sabıkan var mı,
  • Önceden kullandığın kırmızı reçete (lyrica, concerta vs) var mı?

Sabıkan fark etmez dava geçmişin olsa bile (şüpheli, sanık, suça sürüklenen çocuk gibi) seni elerler.

PMYO lise mezunu alım yapıyor, 26 yaş sınırı TYT puanı ile 2 yıl eğitim verir. POMEM üniversite mezunlarını ön lisans ve lisans olarak KPSS ile alır, yaş sınırı 30. Puan şartını karşıladıktan sonra ön sağlık ve parkura çağrılırsın başarılı olursan ardından sözlü mülakat için çağırmalarını beklersin. Okulu kazanırsan da güvenlik soruşturması ve genel sağlık oluyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı