CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 783 Çözümler 2 18 Nisan 2025 #1 Pogba'nın mart ayında cezası bitti diye biliyorum. Bir takıma gidecek mi? Sizce giderse hangi takıma gider?
Pogba'nın mart ayında cezası bitti diye biliyorum. Bir takıma gidecek mi? Sizce giderse hangi takıma gider?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.685 Makaleler 5 Çözümler 38 20 Nisan 2025 #2 Ya Arap veya MLS'ye gider yada ölü topçulara para baymayı seven Türk takımlarından birine gider. Her türlü gittiği takıma tamamen zarar olacak.
Ya Arap veya MLS'ye gider yada ölü topçulara para baymayı seven Türk takımlarından birine gider. Her türlü gittiği takıma tamamen zarar olacak.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 783 Çözümler 2 3 Mayıs 2025 #3 GoDd1 dedi: Ya Arap veya Mls'ye gider ya da ölü topçulara para baymayı seven Türk takımlarından birine gider. Her türlü gittiği takıma tamamen zarar olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da bayern pogba transferinde sıcak bakıyormuş.Doğru mu bilmiyorum. Ve Paul Pogba transferi resmen bitti! İmzayı atmak için geliyor | STAR
GoDd1 dedi: Ya Arap veya Mls'ye gider ya da ölü topçulara para baymayı seven Türk takımlarından birine gider. Her türlü gittiği takıma tamamen zarar olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da bayern pogba transferinde sıcak bakıyormuş.Doğru mu bilmiyorum. Ve Paul Pogba transferi resmen bitti! İmzayı atmak için geliyor | STAR