wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 16 Ekim 2020 #1 Merhaba. Valorant takımımla pogup.com adlı bir turnuva sitesi gördük ancak güvenilirliği hakkında bir bilgimiz yok. Aydınlatın bizi . Site Linki Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Merhaba. Valorant takımımla pogup.com adlı bir turnuva sitesi gördük ancak güvenilirliği hakkında bir bilgimiz yok. Aydınlatın bizi . Site Linki
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #2 Nilüfer belediyesi sanırım sponsor olmuş.
NoobEller Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.955 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #3 wus dedi: Merhaba. Valorant takımımla pogup.com adlı bir turnuva sitesi gördük ancak güvenilirliği hakkında bir bilgimiz yok. Aydınlatın bizi . Site Linki Genişletmek için tıkla... Alt tarafta bilgiler yer alıyor zaten. Bir turnuva sitesinde dolandırıcılık pek rastlamadım.
wus dedi: Merhaba. Valorant takımımla pogup.com adlı bir turnuva sitesi gördük ancak güvenilirliği hakkında bir bilgimiz yok. Aydınlatın bizi . Site Linki Genişletmek için tıkla... Alt tarafta bilgiler yer alıyor zaten. Bir turnuva sitesinde dolandırıcılık pek rastlamadım.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 16 Ekim 2020 #4 Anladım teşekkürler herkese.