Can Yesilyrt Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #1 Point Blank Girerken Mavi Ekran Hatası alıyorum. İşletim Sistemi: Windows 8.1 PC Bu arkadaşlar Minidump klasör içindeki dosyalar: İndir Minidump Klasoru rar 2 Tane de eklenmeyen dosya var erişim engellendi diyen. Lütfen yardım.
Point Blank Girerken Mavi Ekran Hatası alıyorum. İşletim Sistemi: Windows 8.1 PC Bu arkadaşlar Minidump klasör içindeki dosyalar: İndir Minidump Klasoru rar 2 Tane de eklenmeyen dosya var erişim engellendi diyen. Lütfen yardım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Temmuz 2014 #2 Hamachi güncel değilse güncelle. Güncelse kaldır veya sürüm düşür. Screaming veya Screaming bea adındaki programı güncelle veya kaldır. Nvidia ethernet kartını güncelle. Artı 0 Eksi
Hamachi güncel değilse güncelle. Güncelse kaldır veya sürüm düşür. Screaming veya Screaming bea adındaki programı güncelle veya kaldır. Nvidia ethernet kartını güncelle.
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2014 #3 Bilgisayarınız için uyumlu sürücüleri üreticilerin sitesinden indirerek güncelleyiniz. Artı 0 Eksi