Not: Sabah Format Attığımda İlk Açtığımda Point Blank'ı girdim Fakat sonradan Skype Teamspeak vbvb gibi yüklemeleri yaptım hata ondan sonra gelmeye başlladı
Başkan driver guncelleme programından tarattım hıc guncellencek bır sey yok dıyor hepsı guncel dıyor. Hackshield nasıl guncelleyeceğim? Bilgisayarda bır Win 8 ile beraber kurulan vırus programı var, o da devre dısı.
Açıkca yazarsan daha anlaşılır olur. Güncelleme programı ile Nvidia güncelleme programı demek ayrı şeyler.
Ayrıca yukarıda sana Nvidia ekran kartı güncelle demedim. Experince sadece ekran kartını görür ve güncel varsa söyler. Nvidia Ethernet sürücün dedim.
Hackshiled oyun içinde update yazılımı ile güncelleyeceksin.
Açıkca yazarsan daha anlaşılır olur. Güncelleme programı ile Nvidia güncelleme programı demek ayrı şeyler.
Ayrıca yukarıda sana Nvidia ekran kartı güncelle demedim. Experince sadece ekran kartını görür ve güncel varsa söyler. Nvidia Ethernet sürücün dedim.
Hackshiled oyun içinde update yazılımı ile güncelleyeceksin.
Öncelikle yazım hatalarımın sebebi Tapatalk uygulamasıdır bu yüzden özür dilerim. Şimdi Ram'ı tarattım hiç bir sorun yok Ram'da, ben o Ram'ın yerine 2 GB daha ekletsem yani toplam 4 GB ram olsa düzelme ihtimali var mı? Tüm driver'leri güncelledim hepsinin kendi sitesinde en son tarih olanı yükledim.