Furkanalgida Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Point Blank indirip girdim ama oyun bulmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
iTouclyxStrafe Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Eski bir oyun olduğundan çok fazla oyuncusu yok bu yüzden bulmuyor olabilir.
GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 Furkanalgida dedi: Point Blank indirip girdim ama oyun bulmuyor. Genişletmek için tıkla... Gece olduğu ve oyunu oynayan fazla kişi yoksa olabilir
Furkanalgida dedi: Point Blank indirip girdim ama oyun bulmuyor. Genişletmek için tıkla... Gece olduğu ve oyunu oynayan fazla kişi yoksa olabilir
woundage Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #4 Furkanalgida dedi: Point Blank indirip girdim ama oyun bulmuyor. Genişletmek için tıkla... Point Blank'ta oyun bulmuyor diye bir şey yok ki. Server'a kendin giriyosun, odayı kendin seçiyorsun. İllaki oyuncu dolu bir oda vardır.
Furkanalgida dedi: Point Blank indirip girdim ama oyun bulmuyor. Genişletmek için tıkla... Point Blank'ta oyun bulmuyor diye bir şey yok ki. Server'a kendin giriyosun, odayı kendin seçiyorsun. İllaki oyuncu dolu bir oda vardır.