Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 29 Ağustos 2021 #11 P2W babası denilmiş fakat Wolfteam kadar da P2W değil bence.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 29 Ağustos 2021 #12 P2W bir oyun fakat level atladıkça silah açabiliyorsunuz. TR serverini bilemem fakat Rus serverinde bayağı oynayanı var.
P2W bir oyun fakat level atladıkça silah açabiliyorsunuz. TR serverini bilemem fakat Rus serverinde bayağı oynayanı var.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #13 Rythmm dedi: Zula sıktı artık ona benzer bir oyun arıyordum bu oyunu buldum. Oyun nasıl oynanır mı? Oyuncu sayısı az mı maç ararken bekletme falan olur mu? Optimizasyon sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... P2W ve hızlı oynanışa sahip, maç ararken beklemezsin. Optimizasyonu iyi.
Rythmm dedi: Zula sıktı artık ona benzer bir oyun arıyordum bu oyunu buldum. Oyun nasıl oynanır mı? Oyuncu sayısı az mı maç ararken bekletme falan olur mu? Optimizasyon sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... P2W ve hızlı oynanışa sahip, maç ararken beklemezsin. Optimizasyonu iyi.