Pokémon FireRed 2024 %100 Türkçe Yama (AteşKırmızısı ve YaprakYeşili)

gpercem

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Pokémon FireRed oyununun ilk %100 çevirisini yayınladık. Daha önceki çeviriler tam olmadığından dolayı bu Türkçe çeviriyi yapma kararı aldık. Oyundaki -saldırılar dahil- her şey tamamen Türkçeye çevrilmiştir. Ayrıca oyunda daha önce yakalamak için takas gerektiren Pokémon'lar da menüden evrimleştirilebilir olmuştur.

OYUNA EKLENEN ÖZELLİKLER
  • Herhangi bir spreyi kullandığınızda, sprey etkisi bittiğinde tekrar kullanmanız için soruyor.​
  • Oyunda normal oynayışta evrimleştiremediğiniz, sadece takas ile evrimleşen Pokemon'lar artık menüden evrimleşebiliyor.​
  • Oyunda yalnızca hile ile gidilebilen etkinlik adalarına (2000'li yıllarda yapılan sadece Nintendo tarafından oyuna atılabilen etkinlikler) gidilebiliyor. Bu etkinlik eşyalarını oyunun sonlarına doğru açılan Sevii Adalarının 6. ve 7. adalarında (Birini Tanoby odalarında, birini Değişen Mağara'da/Altering Cave'de) bulabilirsiniz.​

EMEĞİ GEÇENLER

Çeviri Yönetmeni: Gökhan Perçem
Çevirmen: Muhammed Emin Karakaya
Çevirmen: Emirhan Yılmaz

ÇEVİRİYİ İNDİR
İNDİRME SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLA

Dosya Ekleri

• charmander.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 280
Hocam internet siteniz nedir veya tüm yayınladığınız yamalar için bir link vs. var mı?

Hocam Size Diyecek Laf Bulamıyorum. Ellerinize Sağlık. 7 Yaşımadan Beri Her Daim Alakazam İsterdim. Artık Takas Yapmayı Biliyorum ancak yine de Bu Olayı Menüye Taşımanız Harika Olmuş. Cheat Kodlarını Aktifleştirmeniz de Mükemmel Olmuş. Sizden Son Bir İsteğim olacak. Şayet Gücünüz Yeterse ve Vaktiniz Varsa, Benim Bildiğim Kadarıyla hiçbir Türkçe Yaması Bulunmayan Pokemon Heartgold'a da Bakabilir misiniz? Bu İsteğim Nankörceyse Affedin, Oyun Çevirmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Biliyorum.

Estağfurullah ben de o yamanın olmasını çok isterim ama yakın zamanda pek mümkün değil gibi duruyor. Kendi açımdan pek bol vaktim yok çevirileri de %100 kontrol etmeden düz makine çevirisiyle yollamayı sevmiyorum bu da süreci çok uzatıyor. İleride daha boş bir zamanda umarım.

Pokemon oyunlarını nasıl çeviriyorsunuz hangi programları kullanıyorsunuz(bazı programlar buldum ama Türkçe karakter kullanımında hata veriyor.). Bende çevirmek istiyorum bazı oyunları çünkü piyasada çoğu Pokemon oyununun TR yaması yok. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.

hocam elinize sağlık 150 editons mu direk çevirdiniz ?

RAR Pass zorla buldum arkadaşlar poketr. GitHub. IO <<< indirip ulaşmayana duyurulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Program değil Pokemon Firered'in decompilation'ını kullandık. Google'a github pret pokefirered yazarak bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…