Pokémon FireRed 2024 %100 Türkçe Yama (AteşKırmızısı ve YaprakYeşili)

bundan bahsediyorum
yani normal red serisindeki tüm poke dex teki pokemonları yakalamanı sağlayan bir hack
pokemon 150 edi
şu şekil bahsediyo geliştirici

Özellikler​

• Bu ROM hack'inde herhangi bir özel Pokémon versiyonu yok. Pokémon Leaf Green'deki tüm Pokémonlar da bu hack'te.
  • Ticari kullanım için herhangi bir değişiklik yok. Normalde ticaret yoluyla gelişen Pokémonlar artık seviye atlayarak gelişiyor.
  • Artık başlangıç Pokémon'ları, fosil Pokémon'lar ve dövüş Pokémon'ları gibi doğada hediye olarak bulunabilen tüm Pokémon'ları yakalayabilirsiniz.
  • Hepsi bu kadar! Oyundaki diğer her şey aynı kalır. Oyunu kendiniz ayarlamak isterseniz çoğu hilenin hala çalıştığını unutmayın.

Yok maalesef bu eklenti yok yamada. Dosya şifresi bu: poketr.github.io

Ustam eline sağlık bu kadar kişi sağ ol diyor ben ortalıkta RAR passs adı altında bir şey görmüyorum sitenizdede yazmıyor

Ustam eline sağlık bu kadar kişi sağ ol diyor ben ortalıkta RAR passs adı altında bir şey görmüyorum sitenizdede yazmıyor
Teşekkürler. Sitede indir yazan kutuda kalın yazıyla yazıyor. İndir tuşundan göremediniz sanırıım bende de oluyor

Başyapıt bir GBA eserine Türkçe yama çalışması yapılmış olması büyük bir takdiri hak ediyor.. Emeğinize sağlık.

Link çalışmıyor farklı bir şekile link atmanız mümkün mü?

Hocam lütfen HeartGold için de yama yapabilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…